Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere
Nachhaltigkeit Material
Materialer

TENCEL™
Et fiber fra bæredygtigt dyrket træ, og samtidig vidunderligt blødt, hudvenligt og åndbart – det er TENCEL™. Materialerne TENCEL™ Lyocell og TENCEL™ modal produceres begge på en særlig energi- og ressourcebesparende måde. En drøm for alle, der bryder sig om mode og miljøet.

ECOVERO™
LENZING™ ECOVERO™ viskosefibre opfylder de højeste miljøstandarder fra råstofudvinding over produktion til bortskaffelse. Mindre vand- og energiforbrug, lavere emissioner og større glæde af tøjet!

Bæredygtig & særlig

Se vores mærkeportefølje

Nachhaltigkeit Siegel
Kvalitetsmærkning

Kvalitetsmærkning giver sikkerhed. Derfor inddrager vi uafhængige organisationer og initiativer, som kan bekræfte, at vi opfylder de højeste standarder og brugen af ressourcebesparende produktionsmetoder. For os og for dig.

The Good Cashmere Standard
The Good Cashmere Standard

The Good Cashmere Standard® by AbTF er en uafhængig standard for bæredygtigt produceret kashmiruld, som har til formål at forbedre kashmirgedernes dyrevelfærd, farmernes arbejdsforhold og det miljø, de lever i. Standarden er udviklet af AID BY TRADE FOUNDATION blandt andet i samarbejde med vores kashmirekspert Heike Hillebrecht. Vi er stolte af, at vi har kunnet bidrage til det arbejde.


Kashmir er ikke et beskyttet udtryk, og derfor er der desværre store forskelle i kvalitet. Vores PREMIUM-kashmir fra PETER HAHN skiller sig imidlertid ud med hensyn til fiberlængde og finhed. Du kan genkende det ved det sorte PREMIUM-mærke – da ikke al kashmir er skabt ens.

Blue Planet

Modemærket BRAX sætter nye standarder for ressourceskånsom produktion af denimmode med sin jeanskollektion 'Blue Planet'. Serien 'Blue Planet' står for stærke trend-looks, der fremstilles efter metoder, hvor der tages hensyn til miljøet og naturens ressourcer. Eksempelvis sikrer innovative vaskemetoder med ozon eller brug af avanceret laserteknologi et væsentligt reduceret forbrug af vand, kemikalier og energi i produktionen af den eksklusive denim-kollektion.

Premium Pima Cotton

Pima-bomuld er ikke kun utrolig blød og slidstærk, men også bæredygtig. Vi køber vores udsøgte premium-garn fra et særligt spinderi i Grækenland. Her skrives bæredygtighed med stort, lige fra GMO-fri såsæd til energieffektiv forarbejdning i spinderiet. For eksempel giver intelligente vandingssystemer en besparelse på vandforbruget på 80% og samtidig bruges der væsentligt mindre gødning. Komfortabel mode med god samvittighed!

GOTS

Global Organic Textile Standard (GOTS) stiller de højeste økologiske og sociale krav til økologisk producerede naturfibre i hver fase af fremstillingsprocessen. En af de strengeste standarder inden for tekstilindustrien, som hele vores GREEN COTTON-kollektion overholder.

Caregora

Mærket Caregora™, som alle produkter fra mærket Medima er forsynet med, sikrer human pasning og blid klipning af angorakaninernes pels ved produktion af den værdifulde uld. Således at mennesker og dyr kan føle sig godt tilpas.

Eterna Naturally

#naturally er mærket, der understreger overbevisninger og værdier hos ETERNA: bedste kvalitet, bæredygtighed og ansvarlig produktion. Gennem hele produktionscyklussen arbejder ETERNA for at minimere sine økologiske fodaftryk og påtager overalt i verden det sociale ansvar for produktionen af deres produkter.

Go Green

Miljøprogrammet Go Green har to formål: Genoplivningen af det filippinske økosystem og samtidig bevarelse af den lokale mode- og accessoire-industri, som allerede i 1970'erne begyndte at anvende lokale materialer for at spare på ressourcer. “Grønne smykker“ til enhver lejlighed.

GOTS

Ved at genanvende materialer giver vi dem et nyt liv og sparer således energi, råvarer og vand. Dette er godt for miljøet og vores bidrag til cirkulær økonomi. Gennem intelligent brug af produktionsoverskud og genbrug af genanvendte materialer sparer vi både ressourcer og opstår der varer af høj kvalitet: Som fx de varer, der har vores mærke 'Recycled Materials'.

Nachhaltigkeit Klimaneutral
Vi er klimaneutrale!

Vi er en klimaneutral virksomhed. I samarbejde med ClimatePartner har vi beregnet vores CO₂-emissioner og fået dem kompenseret af et internationalt anerkendt klimabeskyttelsesprojekt. Ud over undgåelse og reduktion af emissioner er dette et vigtigt skridt i den samlede klimabeskyttelse. Vi har opgjort vores virksomheds relevante CO₂-emissioner: fra varmeanlæg og strøm over medarbejdernes kørsel til og fra arbejde hen til katalog og varetransport. Som virksomhed er vi klimaneutrale. Vi har gjort det første skridt! På den måde kan vi se helt nøjagtigt, hvor vi har størst mulighed for at reducere emissioner.

Klimaneutral Siegel

Udligning af CO₂-emissioner via et klimabeskyttelsesprojekt. Vi har udlignet vores virksomheds CO₂-emissioner. Derfor støtter vi klimabeskyttelsesprojektet 1114: Skovbeskyttelse i Tambopata, Peru


Få mere at vide nu!

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk