Nachhaltigkeit Material
Materialer

TENCEL™
Et fiber fra bæredygtigt dyrket træ, og samtidig vidunderligt blødt, hudvenligt og åndbart – det er TENCEL™. Materialerne TENCEL™ Lyocell og TENCEL™ modal produceres begge på en særlig energi- og ressourcebesparende måde. En drøm for alle, der bryder sig om mode og miljøet.

ECOVERO™
LENZING™ ECOVERO™ viskosefibre opfylder de højeste miljøstandarder fra råstofudvinding over produktion til bortskaffelse. Mindre vand- og energiforbrug, lavere emissioner og større glæde af tøjet!

Nachhaltigkeit Marke
Green Cotton

Det danske mærke GREEN COTTON står for miljøvenligt fremstillede tekstiler i tidløst flot design. Fremstillet af økologisk bomuld, og med minimal miljøpåvirkning gennem hele produktionsprocessen er GREEN COTTON det rigtige for alle, der lever på en miljøbevidst måde og samtidig ønsker at klæde sig efter moden.

Bæredygtig & særlig

Se vores mærkeportefølje

Nachhaltigkeit Siegel
Kvalitetsmærkning

Kvalitetsmærkning giver sikkerhed. Derfor inddrager vi uafhængige organisationer og initiativer, som kan bekræfte, at vi opfylder de højeste standarder og brugen af ressourcebesparende produktionsmetoder. For os og for dig.

GOTS

Global Organic Textile Standard (GOTS) stiller de højeste økologiske og sociale krav til økologisk producerede naturfibre i hver fase af fremstillingsprocessen. En af de strengeste standarder inden for tekstilindustrien, som hele vores GREEN COTTON-kollektion overholder.

STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Overholdelse af de lovpligtige retningslinjer for sundhedsskadelige stoffer er ikke nok for os. Derfor lever vi op til de strengere krav i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX® – det verdenskendte certifikat for tekstiler testet for skadelige stoffer!

Webpelz

Dyrevelfærd betyder meget for os! Derfor har vi bevidst besluttet os for ikke at bruge ægte pels, men kun førsteklasses pelsimitation. FUR FREE RETAILER-mærket giver dig denne sikkerhed.

Caregora

Mærket Caregora™, som alle produkter fra mærket Medima er forsynet med, sikrer human pasning og blid klipning af angorakaninernes pels ved produktion af den værdifulde uld. Således at mennesker og dyr kan føle sig godt tilpas.

ETERNA GOOD SHIRT

Fuld bæredygtighed starter med fuld gennemsigtighed. Hele fremstillingsprocessen og opfyldelsen af de højeste krav for alle vores bluser med mærkatet GOOD SHIRT foreligger på nettet under www.good-shirt.eu efter indtastning af EAN-koden.

Go Green

Miljøprogrammet Go Green har to formål: Genoplivningen af det filippinske økosystem og samtidig bevarelse af den lokale mode- og accessoire-industri, som allerede i 1970'erne begyndte at anvende lokale materialer for at spare på ressourcer. “Grønne smykker“ til enhver lejlighed.

GOTS

Ved at genanvende materialer giver vi dem et nyt liv og sparer således energi, råvarer og vand. Dette er godt for miljøet og vores bidrag til cirkulær økonomi. Gennem intelligent brug af produktionsoverskud og genbrug af genanvendte materialer sparer vi både ressourcer og opstår der varer af høj kvalitet: Som fx de varer, der har dette mærket.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk