Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Jakke- og frakke-styles 2021 med Annette Weber

Jakke- og frakke-styles 2021 med Annette Weber

Vinterfrakker og jakker er ikke kun det første, man ser. Man ankommer – bogstaveligt talt - i frakken. Begge dele er også altid den største investering i klædeskabet. En investering, der skal 'sidde lige i skabet'. Og som også holder et par år.

Vinterfrakker og jakker er ikke kun det første, man ser. Man ankommer – bogstaveligt talt - i frakken. Begge dele er også altid den største investering i klædeskabet. En investering, der skal 'sidde lige i skabet'. Og som også holder et par år. Ifølge modens regler bør man skifte jakker og frakker ud omkring hvert 4. år, fordi silhuetterne, længde og bredde samt farver og stof, så har ændret sig.

Klassisk mode gør comeback

Eksklusiv, enkel og utrolig elegant. I tidløse basic-farver som sort, grå, mørkeblå eller camel. Og luksuriøse materialer som uld og kashmir. Silhuetten er smal, længden mellem knæ og læg. Blazerfrakken er seriøs, passer til enhver 'takt og tone' – simpelthen et smart statement.

Mod på farver!

Idé: quiltet. 'Vatteret' er in. Med 'ægte' dun eller enkelt tekstilfor er et spørgsmål om den personlige smag, lige som snittet. Udvalget er enormt lige fra den vatterede jakke til en lange frakke med gåsedun. Fra de første lidt køligere dage til arktisk kulde holder de os dejlig varme.

Trylleordet er stilmiks!

Den nye trend til det afslappede look er selvfølgelig også nået frakker og jakker. Parkaen er in igen, lige som denimjakker. De er perfekte at kombinere med afslappede jeans, chinos og alt i et ungdommeligt look.

Bukse-styles 2021 med Annette Weber

Bukser er så dejlig praktiske og bekvemme, helt uundværlige. De nye buksetrends overrasker med mange innovative detaljer. Livlige farver og ekstravagante mønstre spreder godt humør. Afslappede snit og moderne, bæredygtige materialer sikrer uforlignelig komfort og optimal

Naturlige farver

Elegant og luksuriøs. Blød camel, lys brun, lækker creme eller elegant beige, den klassiske farvepalet er igen en vogue. Som kontrast satser designerne på moderne, afslappede snit og nye længder, der gør disse klassikere knap så stringente. Det skaber spektakulære bukse-styles, der er helt uimodståelige.

Ekstravagante eyecatchers

Friske farver og nye mønstre. Bukser i livlige farver og med grafiske mønstre er must haves til enhver stil. De nye dessiner minder om 70'erne, men de er fine og diskrete. Ofte viser de ankler, så blikket ledes nedad. Fint og sexet.

Årets must-have: jeans

Nye snit, nye farver og nye længder. Alle har dem, alle elsker dem. Jeans. De aktuelle jeans-trends udmærker sig ved at have moderne design, nye længder og bekvemme snit. Og så er der farve på, især højrød. Snittet er videre, og taljehøjden går igen op i bekvem og flatterende højde. Brug de nye jeans til perfekte styles.

En allrounder med stil

Den sorte buks er en must have i enhver garderobe. De nye styles vækker begejstring med smarte detaljer og nye snit, der understreger den feminine silhuet. De optisk slankende ankellange bukser med ben, der bliver smallere nedefter, passer perfekt til de nye, vide og ekstra lange overdele og jakker. Oversize er in.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk