Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Bukse-styles 2021 med Annette Weber

Bukse-styles 2021 med Annette Weber

De nye buksetrends er uundværlige. Afslappede snit og moderne, bæredygtige materialer sikrer uforlignelig komfort og optimal pasform. Så er det tid til at se nærmere på de nye bukser.

Bukser er så dejlig praktiske og bekvemme, helt uundværlige. De nye buksetrends overrasker med mange innovative detaljer. Livlige farver og ekstravagante mønstre spreder godt humør. Afslappede snit og moderne, bæredygtige materialer sikrer uforlignelig komfort og optimal pasform. Så er det tid til at se nærmere på de nye bukser.

Naturlige farver

Elegant og luksuriøs. Blød camel, lys brun, lækker creme eller elegant beige, den klassiske farvepalet er igen en vogue. Som kontrast satser designerne på moderne, afslappede snit og nye længder, der gør disse klassikere knap så stringente. Det skaber spektakulære bukse-styles, der er helt uimodståelige.

Ekstravagante eyecatchers

Friske farver og nye mønstre. Bukser i livlige farver og med grafiske mønstre er must haves til enhver stil. De nye dessiner minder om 70'erne, men de er fine og diskrete. Ofte viser de ankler, så blikket ledes nedad. Fint og sexet.

Årets must-have: jeans

Nye snit, nye farver og nye længder. Alle har dem, alle elsker dem. Jeans. De aktuelle jeans-trends udmærker sig ved at have moderne design, nye længder og bekvemme snit. Og så er der farve på, især højrød. Snittet er videre, og taljehøjden går igen op i bekvem og flatterende højde. Brug de nye jeans til perfekte styles.

En allrounder med stil

Den sorte buks er en must have i enhver garderobe. De nye styles vækker begejstring med smarte detaljer og nye snit, der understreger den feminine silhuet. De optisk slankende ankellange bukser med ben, der bliver smallere nedefter, passer perfekt til de nye, vide og ekstra lange overdele og jakker. Oversize er in.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk