Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Anna Aura

Anna Aura

Feminin og enkel kombinationsmode fra ANNA AURA. Med optimal pasform og i eksklusive materialer. Til alle moderne, selvbevidste kvinder, der vil have trendy og anvendelige looks til hverdagen.

Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

ANNA AURA – mode til kvinder, der elsker livet

Mode fra ANNA AURA er dejlig alsidig og kan bruges på kontoret, byturen eller til fest. Den er lige så livsglad, sød og naturlig som sine brugere. De enkle og stilfulde casual-looks spreder altid godt humør, og kollektionens enkelte dele kan kombineres til flotte outfits.

Anna Aura
Feminint, men med god bevægelsesfrihed

Er du livsglad, altid positiv og elsker du stilfuld, feminin mode og farver, så er ANNA AURA det rigtige mærke for dig. For mode fra ANNA AURA understreger din feminine side på en diskret, naturlig måde uden at virke påtaget feminin.
De vellykkede snit har god bevægelsesfrihed og flot fald. Så kan du altid føle dig godt tilpas, uanset hvor du er. I onlinebutikken kan du under ANNA AURA finde afslappede bluser, skønne skjortebluser, jakker, kjoler og tunikaer i størrelse 36 til 56. Bestil straks dine favoritter.

Anna Aura Anna Aura
Sød og utrolig alsidig

Sortimentet fra ANNA AURA er supersmart. De trendy key-pieces med striber, blomster eller prikker passer perfekt til eksklusive basics. Resultatet er smarte, skarpe og enkle looks.

Anna Aura

Og denne naturlige charme findes også i de udvalgte materialer, der ud over udsøgte naturmaterialer som hør, silke, bomuld, merino og kashmir også omfatter innovative kvaliteter og materialemiks. Men det skønneste er nu dit smil, når du tiltrækker beundrende blikke i mode fra ANNA AURA.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk