Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

ANGELS

Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

ANGELS jeans – som sendt fra himlen

Siden 1980 er de superbehagelige jeans og bukser fra ANGELS blevet båret af modebevidste kvinder, der sætter pris på god kvalitet og pasform. Med moderne snit og innovative teknologier lykkes det mærket at distancere sig positivt fra andre masseproducerede jeans. ANGELS-jeans er virkelig himmelske: Med deres patenterende snit og strygelette stoffer opfylder jeans fra ANGELS ethvert krav og er en uundværlig basisstyle i enhver garderobe.
ANGELS har mange forskellige jeans og buksestyles i deres repertoire: Stramme skinny-jeans samt klassiske pasformer som straight-fit og det vide bekvemme loose-fit. Derudover er der moderne fortolkninger af boyfriend-jeans, boot-cut og destroyed look samt mange andre vaske, som følger den aktuelle mode. Jeans fra ANGELS er så alsidige, at de kan bruges i fritiden, men også på arbejdet. Udover trendy denimwear tilbyder ANGELS også moderne chinos, som har samme fantastiske pasform og føles behagelige at have på.

ANGELS ANGELS

Jeans fra ANGELS bliver fremstillet i Europa. På den måde forbliver transporten så kort som muligt og sidste finish laves som altid i Tyskland. I øvrigt har de selv udviklet en længdeguide, der gør det nemt at optimere dit indkøb. Hos ANGELS finder du jeans og bukser med masser af arrangement, der er produktet af et europæisk samarbejde. Lad dig overbevise af den enestående kvalitet ved disse himmelske bukser.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk