Waldläufer sko gør dine fødder godt. De støtter gangens naturlige rullebevægelse, byder på nok bevægelsesfrihed og optimalt hold.

Waldläufer

(99 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

Waldläufer: Komfort har et navn

På dygtig vis forener mærket et æstetisk design med funktionel forarbejdning. Mere ... Da hver fod er forskellig, fås Waldläufer sko i forskellige bredder. Dermed finder enhver den rette bredde og skoene passer optimalt. Udover forment med den gode pasform udmærker Waldläufer damesko sig med en smal hælkappe, der giver et ekstra hold såvel som den udtagelige fodseng. Den kan udskiftes for optimal hygiejne eller byttes om med indlæg. Waldläufer sko til damer fås som sko, ballerinaer, sandaler eller pumps.

Mærkefilosofi
Firmaet Lugina fremstiller sine Waldläufer sko til damer og herrer som håndarbejde. Flere generationers erfaring og det traditionelle skomagerhåndværk danner basis for fremstillingen. Firmaets mål er at fremstille en sund sko, hvor fødderne kan bevares sunde. En anatomisk korrekt skoform med tilstrækkelig bevægelsesfrihed og støtte er forudsætningen for at bevare fødderne sunde. Sunde sko som Waldhäufer sko bidrager også til et helhjertet velbefindende.

Historie
Lugina skofabrikken blev grundlagt i Schwanheim i Pfalz. Det var mærket Waldläufer, de blev starten på succes for producenten af komfortsko til damer og herrer. For man blev hurtigt i Lugina opmærksom på kundernes behov for komfortsko af høj kvalitet. Med sine komfortable sko af mærket Waldläufer vil firmaet også efter sit 50-års jubilæum udbygge i vækstmarkedet wellness. I mellemtiden stiger efterspørgslen efter de behagelige "Waldläufer" sko i andre lande som Rusland, Kina og Australien.

Waldläufer Waldläufer Waldläufer
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text