Via Appia Due - er smart mode til store størrelser Omslutter figuren med lette snit og bløde materialer og appellerer med sikker pasform.

Via Appia Due

(39 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

Via Appia Due - mode til store størrelser

Strikvarer og skjorter af mærket Via Appia Due henvender sig til modebevidste kvinder med størrelser mellem 42 og 54. Mere ... De udmærker sig ved snit, der er behagelige at have på - med en optimal pasform. Samtidig fortolker mærket aktuelle modetendenser og tilbyder kvinder moderigtige kollektioner i store størrelser. Snittet i strikvarer og skjorter er nøje gennemtænkt. Sweater, langærmet bluse eller strikjakke - modetøj fra Via Appia Due har altid et lidt længere snit og lægger dig derfor blødt om mave, hofter og bagdel. De bløde materialer støtter den effekt, der fremhæver figuren.

Mærkefilosofi
Via Appia Mode svarer med sin stilsikre harmoni nøje til den moderne kvinde af i dag stiller. Mærket står for tidsvarende og stilsikker mode. Aktuelle tendenser fra den internationale modeverden afspejles i denne kollektion af meget høj kvalitet. Tidsvarende, værdiorienteret og absolut pålidelig, sådan fremstår hele firmaet Via Appia Mode. Vigtigt for firmaet er en respektfuld omgang med mennesker og vores miljø.

Historie
Mærket Via Appia Dues historie begynder i 1980 i Erlangen. Dets vision: At skabe suveræn og autentisk mode til store størrelser. Endvidere vil mærket forblive tro mod sin identitet men samtid vedblive med at finde på nyt. Mærkets stil prægesaf et yngre designteam. Det står for Via Appia Dues klare præstationsløfte. Mærket har specialiseret sig i strikvarer og skjortebluser.

Via Appia Due Via Appia Due Via Appia Due
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text