Mesterlig håndværkskunst og omhyggeligt håndarbejde garanterer Vabeenes skos fremragende kvalitet. De ses i hver eneste detalje.

Vabeene

(3 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

Vabeene: Kvalitet til mindste detalje

I form og snit er Vabeene damesko tidløse og smarte. Mere ... Håndarbejdede detaljer giver hver skomodel den særlige note. Små læderkvaster på snørebånd, dekorerede pyntestikninger eller små læderapplikationer. Forskellige forarbejdningsvarianter - blankpoleret skind, ruskind, prægninger eller hulmønster sørger for et afvekslende design. Bortset fra de tidløse klassikere sort og brun fås Vabeene sko også i forskellige sæsonfarver. For at kunne tilbyde den bedste fodkomfort har dameskoene skridsikre såler, hæle med støddæmpning og udtagelige indersåler.

Mærkefilosofi
Firmaet bærer ikke uden grund navnet Vabeene Schuhmanufaktur. Dameskoene fremstilles ved håndarbejde. Der skal over 150 arbejdsskridt til, før en sko er færdig. Fra det første udkast til den færdige sko tester medarbejderne hvert arbejdsskridt for at garantere et optimalt resultat. Medarbejderne har ikke bare håndværksmæssig kunnen, men også erfaring med håndtering af et naturprodukt som skind. Til alle sko anvender Vabeene udsøgte materialer. Ud over læder og skind bruges satin til snørebånd og krystaller til applikationer. Fodsengen i en damesko består af latex. Blød polstring og anatomisk form sikrer behagelig fodkomfort.

Historie
For over 20 år siden begyndte man at fremstille damesko ved håndarbejde i et lille værksted i Zürich Det var konfektionsarbejde af høj kvalitet og lidenskab for smukke sko, der førte til Vabeenes internationale succes. Denne schweiziske skoproducent sender en ny kollektion på markedet to gange om året.

Vabeene Vabeene Vabeene
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text