Mærket Triumph er aldidigt fra sporty til sensuelt. Med linjen Triumph Sloggi tilbyder mærket sømløst forarbejdet "usynligt" undertøj.

Triumph

(4 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

Triumph: blødt undertøj og sanseligt lingeri

Triumph undertøj fås i de mest forskellige stile fra klassisk til moderne, fra sporty til elegant. Mere ... De fås i de forskellige linjer fra Triumph. Den luksuriøse Triumph Essence med det ekstravagante lingeri. De funktionelle sports bh fra linjen Triaction. Linjen Miss Triumph til den modebevidste kunde. Med mærket Sloggi tilbyder Triumph undertøj til hverdag. Sloggi undertøjet er fremstillet sømløst og udmærker sig med et klart snit og et 'Sensitive touch materialer. Disse bløde materialer er takket være ultra flade afslutninger usynlige gennem tøjet og sikrer, at de er behagelige at have på. Til det omfattende sortiment fra Triumph hører også de innovative shapewear. Det figurformende undertøj iscenesætter formen og fremtryller en fantastisk figur. Shapewear er lige som modellerne fra Sloggi fremstillet sømløst og de er yderst behagelige.

Mærkefilosofi
Mærket Triumph står for attraktivt design og unikke, innovative materialekompositioner. Dermed giver lingeriet ikke kun brugeren sanselig elegance. Med de smidige materialer føles Triumph undertøj som en anden hud. Ud over moderigtigt design og usædvanlige kvalitetskrav er firmaet optaget af sit økologiske og etiske ansvar. Derfor producerer Triumph undertøj efter miljøvenlige og energibesparende metoder og anvender udelukkende økologisk certificerede materialer.

Historie
Grundstenen til Triumph lagde Michael Braun og Johann Gottfried Spießhofer i 1886 i Heubach i Württemberg. I løbet af 125 år udviklede den unikke korsetvare-manufaktur sig til en innovationsdrevet koncern. Ve anvendelse af nye materialer og innovative produktionsmetoder blev der fremstillet stadigt blødere, komfortabelt og moderigtigt lingeri.

Triumph Triumph Triumph
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text