Toni Dress bukser og jeans til damer udmærker sig ved at sidde perfekt og deres høje komfort. De sikrer det velgennemtænkt pasformsystem.

Toni

(21 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

Toni Dress: Specialist i pasform til damebenklæder

Takket være et særligt udviklet snit sider Toni Dress benklæder så de passer og behageligt og fremtryller en smuk figur. Mere ... Den perfekte pasform i Toni Dress bukser og jeans skyldes to enkle pasformsystemer til forskellige figurtyper. "Superslim" henvender sig til kvinder med meget slanke ben. Superslim bukserne udmærker sig ved en komfortabel og bekvem taljevidde. Bagdelen og lårene har derfor et meget slankt snit. Den anden pasform "Comfort fit" er til normale til kraftige lår og en rund bagdel. Taljen bevares normal, men vidden i lårene i disse Tony Dress bukser er derimod rummelig.

Mærkefilosofi
Traditionsmærket med det røde punkt har altid anskuet modetøj fra kundens synsvinkel. Alle kvinder skal kunne bruge modetøj, der sidder perfekt og komfortabelt, uanset figur og størrelse. Toni Dress jeans og bukser er lavet til kvinder, som er vokset ud af ung mode, men som gerne vil klæde sig moderigtigt. Derfor forenes innovative snit og moderne design i alle jeans og bukser.

Historie
Firmaet Toni Dress dametøj GmhB stammer fra væveriet Weber & Ott AG. Det blev grundlagt i 1834 af Konrad Ott i Fürth. I starten syede væveriet kun nattøj og herreskjorter, men fra 1960 opstod mærket Toni Dress Damenhosen. I de følgende år specialiserede Toni Dress Damenmoden GmbH sig i bukser med speciel pasform og frigjorde sig dermed fra moderfirmaet. Til virksomheden hører mærkerne Toni og Relaxed by Toni.

Toni Dress Toni Dress Toni Dress
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text