Sunde fødder er fundamentet for helhjertet velvære. De komfortable og moderne Think damesko sikrer dine fødders sundhed.

Think!

(41 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

Think! Damesko: Sunde, skønne sko af lidenskab

Mærket Think! er det bedste bevis på, at sund gang og skønne sko ikke udelukker hinanden. Mere ... Think damesko er overbevisende med deres selvstændig karakter og fremdragende fodkomfort. Du skal være god ved dine fødder. Så bliver dit velbefindende samtidig bedre. Alle Think sko tilpasser sig endvidere perfekt menneskeføddernes anatomi - for at bevare sunde fødder sunde. Til kvalitetssortimentet fra Think hører pumps, støvler og ballerinaer men også smarte snøresko og støvletter.

Mærkefilosofi
Think! har det udfordrende mål at tegne skønne og samtidig sunde sko. For man vil ikke stille sig tilfreds med, at bekvemme sko skal være uskønne og skønne sko skal være ubekvemme. Bag alle modeller fra Think! ligger op til 120 arbejdsskridt. Ved fremstillingen bruger man plantegarvet læder af europæisk oprindelse og genplantede råstoffer som naturgummi og kork. Bæredygtig viden som miljøvenlig og ressourcebesparende forarbejdning hører også til Thinks firmaprofil. Alt fodtøj fra Think - fra støvler til pumps - laves med lidenskab for skomagerhåndværket.

Historie
Grundstenen til Think! blev lagt i midten af 50'erne med firmaet "Marko". Det producerede herresko i tre årtier. I 1990 grundlage Martin Koller junior - niende generation af skomagere - mærket Think! i Kopfing i Oberösterreich. Sko Med succes: I dag er Think! til stede i 35 lande. Modellerne udvikles af teamet omkring Martin Koller nu som før i hjembyen i Oberösterreich. Fremstillingen er håndarbejde med nøje overholdelse af europæiske miljødirektiver.

Think! Think! Think!
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text