Med Theresia M behøver modebevidste kvinder ikke at give afkald på komfort. De tidløst moderne sko imponerer med fodkomfort og optimal pasform.

Theresia M.

(13 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

Theresia M.: Sko til velvære

Leder du efter sko, der er både moderigtige og behagelige? Mere ... Så er sko fra Theresia M netop det rigtige til dig. Mærket er specialist i damesko med den højeste fodkomfort. Designmæssigt er alle modeller orienteret mod de aktuelle tendenser. De forenes dog med klassiske linjer. Derfor kan Theresia M sko bruges i mere end en kort sæson. Takket være høj kvalitet og tidløst design.

Mærkefilosofi
Hos Theresia M fremstiller man sko, som tiltaler med deres optimale pasform og plads til tæerne. Dameskoenes høje komfort er skabt af intelligente teknologier og håndværksmæssig erfaring. I fodsengen er der tænkt på en anatomisk og derfor sund udformning. Storetåen ligger lidt dybere, mens svangen får støtte. Man går ikke på kompromis med hensyn til velvære for dine fødder. Hver fod er forskellig, og derfor fås Theresia M sko i flere bredder. Derudover afhjælper Theresia M sko med afbalancering af forkert fodstilling og forhindring af muskelspændinger. For en vital og frisk følelse i hvert skridt.

Historie
Den erfarne skofabrikat har i over 50 år fremstillet damesko i Bruchweiler-Bährenbach. Siden dengang har Theresia M haft som mål at lave behagelige sko med god pasform. For fodkomfort og pasform er afgørende for dine fødders sundhed. For at sikre en altid lige høj kvalitet går firmaet hele tiden nye veje. Udviklingen af nye teknologier garanterer perfektion af Theresia M sko.

Theresia M Theresia M Theresia M
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text