Sunmarin bademode udmærker sig med feminint snit og tiltalende dessiner. Udvalget strækker sig fra ensfarvede til anderledes mønstrede modeller.

Sunmarin

(18 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

Sunmarin: Som en anden hud

Med Sunmarin har kvinder valget mellem klassiske badedragter, komfortable tankinier og moderigtige bikinier. Mere ... Der findes forskellige snit med brede eller smalle stropper, en bh form med lige eller v-udskæring. Bademoden fremstilles, så kvindens fordele fremhæves. Det sikrer diagonale mønstre og folder, som får en til at virke højere. Bånd under barmen, sløjfer og applikationer er feminine detaljer. En Sunmarin badedragt fås i størrelserne 36 til 56, bikinier i 36 til 48.

Mærkefilosofi
Sunmarin er bademode til kræsne kvinder. De udmærker sig ved deres optimale pasform og materialer af høj kvalitet. Snittet i en badedragt, tankini eller bikini er perfekt afstemt kvindens former. Af materialer anvendes polyamid-elasthan og darwin, som udmærker sig ved formfasthed og komfort. Darwin er endvidere velegnet til kvinder, der ofte svømmer meget, da det er nemt at vedligeholde, hurtigttørrende og klorresistent. Derudover indeholder alle Sunmarin badedragter Lycra med figurformende effekt, der samtidig sikrer en behagelig foremmelse.

Historie
Sunmarins succeshistorie begynder i 1947, da Adolf Riedl grundlagde sit tekstilfirma. Han producerede først undertøj, børnetøj og sportstøj. Senere specialiserede man sig i badetøj til damer og herrer. I dag hører mærket Sunmarin Sunflair, Opera og Olympia under Adolf Riedl GmbH.

Sunmarin Sunmarin Sunmarin
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text