Sunflair er specialist i figurformende badetøj. Deres innovative shapewear garanterer optimalt hold og sikker pasform selv i de store størrelser.

Sunflair

(41 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

Sunflair: Bademode med optimal pasform

Sunflair er moderigtig bademode med god pasform i størrelserne 36 til 56 og skåle fra A til H. Fra den mindste til den største kan man være sikker på en god pasform. Mere ... Alt badetøj fra Sunflair sidder perfekt og iscenesætter kyndigt de kvindelige runde former. Det sikrer de innovative snit, specielle fyldstoffer og figurformende indsatser. Sammen med aktuelle dessiner og nye materialer bliver det til trendy bademode. Små overrasende detaljer sørger endvidere for de modebedste blikfang. Sortimentet fra Sunflair omfatter ud over badedragter, bikiner og tankinier også Cover-ups og strandkjoler. Cover-ups og strandkjoler er afstemt efter de forskellige linjer. Således findes der passende accessories og ting at tage over til hver Sunflair badedragt.

Mærkefilosofi
Den besungne Sunflair pasform videreudvikles til stadighed. Derfor tilbyder man kvinder i alle størrelser badetøj, der ikke bare ser godt ud. Det er sikkert at have på og former silhouetten. En Sunflairbadedragt, tankini eller bikini fremhæver en kvindes fordele og skjuler behændigt problemområderne.

Historie
Firmaet har altid været i forfeltet med hensyn til figurformende badetøj. Med sin succesrige linje Beautyform har Sunflair allerede fremstillet shapewear med stor succes i mange år. I starten kunne man kun lave kraftigt shapewear med 41 procent Lycra. I dag fremstiller firmaet badetøj med shapeeffekt af lettere materialer med en Lycra andel på mellem 24 og 32 procent. Siden 2012 har en lille, men fin kollektion strandtøj hørt under Sunflairs sortiment.

Sunflair Sunflair Sunflair
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text