Strenesse

En label med klar stil. Linjerne Strenesse Gabriele Strehle, Strenesse Men og Strenesse Blue præges af en sagligt og rent design.

Strenesse

(31 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

Strenesse - klart, og rent design

Strenesse er mode til moderne, selvbevidste kvinder og mænd med høje krav og klare livsmål. Mere ... Tilsvarende er modetøjet fra Strenesse helt sit eget med en vis selvforståelse. Designerudtrykket er til tider strengt, til tider ekstravagant, derimod er snittet altid rent og klart. Derfor er kollektionerne alsidige og nemme at kombinere. De tilbyder netop kvinder med en moderne, fleksibel livsstil en lang række forskellige looks med ganske få stykker tøj.

Mærkefilosofi
Mærket er altid præget af en klar og ren stil, fra chefdesigner Gabriele Strehle. Hun sætter med ved at skære helt ind til benet helt nye modemæssige mål. Materialer af høj karat spiller altid hovedrollen. Ædelt uld som Kashmir eller mohair forarbejdes til sweatre, strikjakker og frakker. Af kvalitetssilke og læder laves skjorter, kjoler og jakker. Firmaet er med anvendelsen af naturlige stoffer og materialer til stadighed opmærksom på en ressourcebesparende adfærd.

Historie
I 1949 blev firmaet Wolfahrt & Co grundlagt af familien Strehle i Nördingen. Mærket Strenesse opståd i 1969 og blev i 90'erne takket være personliggjort med tilføjelsen af designeren Gabriele Strehles navn. I dag hører linjerne Strenesse Blue, Strenesse Men og designerlinjen Strenesse Gabriele Strehle også med. Størstedelen af produktionen foregår i Europa, stofferne til kollektionerne kommer primært fra firmaer i Italien.

Strenesse Strenesse Strenesse
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text