Hos Steinbock tæller klasse - ikke masse. De begrænsede kollektioner fra Steinbock mode lover ikke blot eksklusivitet men også førsteklasses kvalitet.

Steinbock

(16 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

Steinbock: Smart mode fra Alperne

Den, der beslutter sig for Steinbock mode, ønsker at bruge det specielle. Mere ... Mærket fremstiller traditionel countryhouse- og trachtenmode i små begrænsede serier - inklusiv eksklusivitet. Dermed forener Steinbock traditionelle former og snit med den aktuelle tidsånd. Det er klassisk sporty mode, der forener tradition og det moderne. Steinbock mode fremstilles af kvalitetsmaterialer og høje krav til værdi og kvalitet. Jakker og frakker til udendørs brug og sport fremstilles af lettere udgaver af hi-tech fibre. Endvidere anvender man robust, vand- og vindtæt loden til countryhouse og trachtenmode. Elegant forretnings- og fritidsbeklædning består til gengæld af det fineste uld eller bomuld.

Mærkefilosofi
Den stiliserede stenbuk er logoet på den smarte mode fra Alperne og afspejler tøjets karakter. Det er præget af naturlighed og regional identitet. Til tøjet anvendes derfor kun naturmaterialer og regionale stoffer. I stedet for masseproduktion sætter man hos Steinbock ind på eksklusiv mode i små styktal. Alle Steinbock dirndl og kollektionsdele er designet og fremstillet med kærlighed. Omhyggeligt udvalgte pyntelementer så som paspolering af læder eller smykkeknapper, som giver hvert klædestykke det særlige ekstra.

Historie
Firmaet Steinbocks historie begynder i 1938 i Innsbruck med fremstilling af lodenfrakker. Endnu i dag ligger firmaets 'Trachtenhaus' i Innsbruck. De aktuelle moderigtige Steinbock kollektioner produceres derimod i Villach i Østrig. I mellemtiden er det lille tyrolerfirma blevet til et internationalt, succesrigt modefirma.

Steinbock Steinbock Steinbock
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text