Seeberger traditionen forener klassisk håndværkskunst og den mest moderne teknik. Derved skabes hos Seeberger huer og hatte til de højeste krav.

Seeberger

(22 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

Seeberger: Huer og hatte af højeste kvalitet

Hos Seeberger fortolkes aktuelle tendenser fra modemekkaerne Milano, Paris, London og New York ind i højaktuelle kollektioner. Mere ... Med mod og ekstravagance og en stor portion lidenskab skaber Seeberger fantasifulde huer og hatte. De forskellige produktionslinjer nyfortolker derved den klassiske hat igen og igen på en eller anden måde. Det omfattende sortiment fra Seeberger byder på huer og hatte til enhver lejlighed. Panamahat eller stråhat til sommerferien i solen. Varmende strikhuer og vinterhatte til iskolde temperaturer. Afslappede caps og Outdoor hatte til sport og fritid. Eller en elegant hat til Ascot til det store skrud. Sortimentet bliver harmonisk afrundet med afstemte accessories, såsom sjaler og handsker samt hårsmykker.

Mærkefilosofi
120 års erfaring viser sig i enhver nok så lille detalje på Seeberger huer og hatte. Med trendbevidst design og den højeste forarbejdningskvalitet sætter dette traditionsfirma barren for hovedbeklædning. Endvidere viser Seeberger sig altid at være med på de nyeste trends. Kvalitetsmaterialer som GoreTex laminat eller papirstrå garanterer huernes og hattenes holdbarhed.

Historie
I 1890 grundlagde Gottfried Seeberger hattefabrikken i Weiler i Allgäu. I dag er firmaet i fjerde generations eje. I løbet af årene har Seeberger hatte udviklet sig til at være en af Europas førende hattefabrikanter. Man eksporterer Seebergers kvalitetshuer og -hatte til i alt 45 lande. Firmaet designer al hovedeklædning i Tyskland, og den videre produktion overvåges af et kvalitetsstyringssystem.

Seeberger Seeberger Seeberger
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text