Schöffel tilbyder aktive mennesker funktionel beklædning til sport og fritid. De robuste Schöffel jakker og bukser er holdbare og åndbare.

Schöffel

(18 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

Schöffel: af kærlighed til naturen

Schöffel er mere end funktionsbeklædning - det er en livsholdning og står for kærlighed til naturen. Mere ... Mærket henvender sig derfor især til aktie mennesker, som gerne bevæger sig i den fri natur. Schöffel Outdoor sortiment indbærer ud over funktionelle jakker og bukser til damer og herrer også skorter, bluser, skjorter og meget mere. Schöffel lover robusthed og holdbarhed for sin kvalitets outdoor beklædning.

Mærkefilosofi
"Klasse - ikke masse" lyder mærkets motto. Innovation og pålidelighed kendetegner Schöffel Outdoor beklædning, der fremstilles som præcisionsarbejde. De tekniske krav til produktionen er meget høje. Nye hi-tech materialer udsættes altid for hårde test, før de tages i brug. Kun på den måde kan Schöffel jakker og bukser være overbevisende med deres kvalitet. Firmaets kærlighed til naturen viser sig i dets engagement i bevarelse af regnskovene. Endvidere viser Schöffel social ansvarlighed og god ledelse. Firmaet er medlem af Fair Wear Foundation. Det giver sig udtryk i forbedringer af arbejdsforholdene i producentlandene.

Historie
I 1804 fik Georg Schöffel en koncession til handel med strømper og lagde dermed grunden til firmaets historie. Indtil 1966'erne var strikvarer kollektionens sværvægter. Derefter fulgte de første Schöffel bukser til herrer og børn og fra 1974 også anorakker. Trenden gik mere og mere mod Outdoor- og sportsområdet. I 1983 testede Schöffel sammen med Gore-Tex indførelsen af en bjerganorak i et lille oplag. Modellen blev en kæmpe succes. Tusinder af Schöffel jakker blev solgt lige fra starten. I dag er Schöffel et internationalt firma med stor succes.

Schöffel Schöffel Schöffel
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text