Schneiders Salzburg betyder forbindelse mellem tradition og det moderne. Traditionelle elementer findes derfor i alle mærkets moderigtige kreationer.

Schneiders Salzburg

(55 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

Schneiders Salzburg: Mode mellem tradition og det moderne

Mærket Schneiders Salzburg forbinder Østrigs og Mellemeuropas traditionelle mode med innovativt design. Mere ... Sortimentets fokus dannes derfor af elegante luksusfrakker til damer og herrer. Frakker og jakker udmærker sig gennem krævende håndværksmæssig forarbejdning og meget kærlighed til detaljen. Ud over den klassiske frakke af ren uld eller loden hører moderigtige korte frakker, jakker og kombitøj med til sortimentet. Schneiders Salzburg - det er mode til damer og herrer af højeste kaliber.

Mærkefilosofi
Diskret luksus samt holdbar og fremragende kvalitet - disse egenskaber præger mærket Schneiders Salzburg. Man forarbejder omhyggeligt kun de fineste, udsøgte materialer til hele sortimentet. Af ædle stoffer som ren bomuld, hør, læder eller kashmir samt strik- og silkeblandinger opstår tidløst elegant tøj til damer og herrer. På det sportslige område er materialeblandinger en selvfølge. Snittet i tøjet forenes til sidst i tradition og det moderne. Autencitet er endnu en vigtig succespil hos mærket Schneiders Salzburg. Derfor fremstilles Schneiders Salzburg Mode udelukkende i Østrig og nabolandende.

Historie
Begyndelsen af Schneiders Salzburg går tilbage til året 1895. Georg Schneider senior grundlagde dengang en engrosvirksomhed i Wien. I 1946 producerede man først regnfrakker og pelleriner af militære overskudslagre i sin egen frakkefabrik Salzburg. I de følgende år udbyggede Georg Schneider sortimentet hele tiden og etablerede sig som et betydende modefirma. I 1976, 1994, og 2010 tilkom endog Schneiders Salzburg æren, af at udstyre det østrigske olympiadehold.

Schneiders Salzburg Schneiders Salzburg Schneiders Salzburg
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text