Mærket Samoon er kendt for sin feminine mode i store størrelser. Farveglæde, stoffer, der flatterer figuren og snit med fornem pasform udmærker Samoon.

Samoon

(49 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

Samoon - selvbevidst mode til stærke kvinder

Kvindeligt, smigrende, trendy: Samoon tilbyder kvalitetesmode i størrelserne 42 til 54. Mere ... I stedet for teltagtig, trist mode til store størrelser svælger Samoon i farveglade, ædle stoffer. Gennemtænkt snit og dygtigt placerede detaljer understreger fordelene i kvindens figur. Samtidig skjuler Samoon Mode flot alle problemområder. Udtryksfulde farver og raffineret design understreger glæden i moden. Kollektionerne fra Samoon er ikke blot på banen med moderne basistøj, der kan kombineres indbyrdes. De byder også på klassisk forretningsmode såsom elegante bluser, blazer og bukser til en selvbevidst fremtræden. Udendørstøj og accessories runder Samoons sortiment af.

Mærkefilosofi
Kvalitetsmaterialer og den bedste forarbejdning præger Samoon mode og lover høj kvalitet og lang levetid. Der lægges også stor vægt på bekvem og perfekt komfort. Det får kvinderne til altid at føle sig godt tilpas. Derfor er de ca. 80 medarbejdere hos Gerry Weber optaget af det perfekte snit. Resultatet er en optimal pasform - også i Samoon mode til store størrelser. Hvert stykke tøj bliver tilpasset kvinder med "lidt flere former". Hos Samoon fortolker man aktuelle trends på kyndig vis og bruger dem i mode til store størrelser. Sådan kommer runde former på en smart måde rigtigt i fokus.

Historie
Gerry Weber lancerede i 1994 mærket Samoon. Firmaet ser tilbage på en succesrig historie på 40 år. Salmon Mode tilslutter sig denne med tøjstørrelser fra 41 til 54.

Samoon Samoon Samoon
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text