Rösch hos Peter Hahn - Under dette navn opstod nattøj og undertøj til den mest kræsne. Bestil undertøj, der virkeliggør drømmen om velvære.

Rösch

(21 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

Rösch undertøj - drømme om velvære bliver virkelighed

Sortimentet fra mærket Rösch omfatter elegant undertøj, nattøj og hjemmedragter samt bade- og strandtøj. Mere ... Rösch undertøj er præget af både elegance og bekvemmelighed. Komfort og fornuft forenes heri. Moderne og behagelige snit og en fremragende pasform udmærker Rösch nattøj og undertøj. I hver kollektionsdel fra den komfortable pyjamas til den elegante natkjole føler man sig godt tilpas.

Mærkefilosofi
Undertøj og nattøj fra Rösch Creativeculture lever op til de højeste krav. Derfor står velvære og lødighed allerøverst. De fineste materialer og kvalitetsstoffer præger kollektionen og giver undertøjet et strejf af luksus - endog den "reneste velvære". Stoffernes kvalitet overvåges af firmaet i deres eget testlaboratorium, ligesom slutkontrollen af de færdige dele foregår på fabrikken i Tübingen. Ved forarbejdningen er man også opmærksom på at passe på miljøet. Rösch undertøj er certificeret efter Øko-Tex 100 standarden.

Historie
Tekstilingeniør Gerhard Rösch grundlage i 1949 Rösch Creativeculture i Tübingen. Det elegante nattøj af perlon, rayon og nylon slog godt an. Derfor udvidede man sortimentet med polotrøjer og herreskjorter, og i 1970 så den første bade- og fritidskollektion dagens lys. Med sine innovative polyesterstoffer revolutionerede Rösch Creativeculture undertøjsmarkedet. En licensaftale med Féraud Paris åbnede i 1979 for markedsføring af undertøj og bademode i Vesteuropa. Med erhvervelsen af licens fra Daniel Hecter steg Rösch i 1995 ind i undertøjs- og nattøjsmarkedet til herrer. I dag ledes firmaet med sine over 660 medarbejdere af tredje generation af familien.

Rösch Rösch Rösch
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text