Riani står for italiensk livsnydelse og tysk lødighed. Således udstråler de altid smukt skårne kjoler livsglæde og lethed.

Riani

(53 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

Riani - mode med godt snit i eksklusive stoffer.

Riani er ikke bare et look og en stil. Mere ... Det er mærket med de mange facetter, ganske som enhver kvinde. Til tider glamourøs, til tider streng, til tider feminin eller overdådig - men bestemt aldrig kedelig. Således understreger Riani mode alle brugerens facetter, efter hendes lyst og luner. Til hverdag, til jobbet eller det helt særlige øjeblik - Riani klæder altid enhver kvinde perfekt på. De drømmeskønne kjoler, bluser, blazer, skjorter og bukser fuldendes med eksklusive accessories, såsom sjaler og tørklæder.

Mærkefilosofi
Firmaets mål er et perfekt snit i hvert stykke tøj fra Riani. Kortærmede kjoler, strækbukser eller blazer - Riani mode sidder perfekt, overalt og enhver tid. På den måde viser mærket med den kyndige snitteknik altid kvinder i det bedste lys. Hos Riani forarbejdes kvalitetsmoden kun af ædle materialer. Disse bliver endda ofte fremstillet eksklusivt for firmaet. Hver kollektion overrasker endvidere med raffinerede detaljer. Megen kærlighed og omhu flyder gennem fremstillingen: Her mødes italiensk lethed med tysk lødighed.

Historie
Jürgen Buckenmaier grundlate Riani i 1978 i Schorndorf og startede med en lille bukseproduktion. "Bücki-busen" solgtes i tusindvis og blev grundstenen i Rianis succes. I dag omfatter tilbuddet hele kollektioner af høj kvalitet til enhver lejlighed. En stor del af produktionen foregår endnu i dag i hovedsædet i Schornddorf.

Riani Riani Riani
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text