Retur

 • Fortrydelsesret og bytning

  Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på www.peterhahn.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Sender du varer tilbage p.g.a at vi har sendt dig noget forkert eller varen er behæftet med fejl, erstatter vi dig naturligvis returportoen.

  Varen kan sendes til
  PETER HAHN A/S
  c/o Fair Trans A/S
  Kliplev Erhvervspark 20
  6200 Aabenraa

  Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig hvis varen er betalt. Dette gøres ved en overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

  Du kan også fortryde ved at nægte modtagelse af pakken.

  Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

  Önsker du at bytte til en anden størrelse eller vare, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice tlf 70 11 04 04.

opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text