Peter Kaiser sko er appellerer med deres stilfulde elegance. Den forenes med optimal pasform og stor komfort i de eksklusive mærkevaresko.

Peter Kaiser

(72 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

PETER KAISER: Eksklusiv elegance i hvert skridt

Kvalitet. Moderne. Uforlignelig. Således præsenterer sko fra Peter Kaiser sig. Mere ... Hvert eneste par sko har noget ubestemmeligt over sig - et strejf af luksus, der gør sko, balerinaer, pumps og støvler til noget særligt. Sko fra Peter Kaiser virker aldrig påtrængende eller for overvældende. I Peter Kaisers unikke stil forenes elegance og eksklusivitet med perfekt pasform.

Mærkefilosofi
Traditionsfirmaet designer og fremstiller sko til kvinder med karakter. Med de klare bemærkelsesværdige linjer understreger sko, ballerinaer, pumps og støvler fra Peter Kaiser brugerens personlighed. Den store kærlighed til detaljen udstråler Peter Kaiser sjov i den eksklusive skomode og søger for en fremragende komfort i hvert skridt. Fundamentet er Peter Kaisers løfte om kvalitet til hver eneste kunde. De høje kvalitetskrav viser sig i kreative design og den sirlige håndværksmæssige kunnen såvel som i den omhyggelige udvælgelse af leverandører.

Historie
Peter Kaiser ser tilbage på en lang skomagertradition og er i dag den ældste skofabrikant i Europa. Historien går tilbage til 1838. Dengang grundlage Peter Kaiser firmaet Tysklands højsæde for skomode, Pirmasens i Pfalz. Fem år senere eksporterede Peter Kaiser sine sko helt til Australien og avancerede til at være Tysklands industrielle skofabrikant nr. 1 på internationalt plan. I dag er Peter Kaiser et verdensomspændende firma. Størstedelen af produktionen foregår stadig i Tyskland.

Peter Kaiser Peter Kaiser Peter Kaiser
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text