Otto Kern står for saglig-elegant mode. I kollektionerne findes klassiske businesslooks og smart afslappet tøj til fritid.

Otto Kern

(1 Vare)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

OTTO KERN: Mode med understatement og det uforklarlige ekstra.

Somme tider er Otto Kerns stil let og saglig, bliver så igen dekorativ og elegant - men understatementet udnyttes dygtigt.. Mere ... Modetøjet virker aldrig anstrengt eller påtrængende. Raffinerede detaljer tilføjer kreationerne det uforklarlige ekstra. Smart afslappet viser sig i alle segmenter af dame- og herremoden: Strikvarer, jeans, skjorter eller bluser er lavet af udsøgte kvalitetsmaterialer. Sådan gør man en god figur til hverdag og i jobbet med modetøj fra Otto Kern.

Mærkefilosofi
Otto Kern betyder jordnær tradition og individuel stilbevidsthed såvel som høj kvalitet og innovationskraft i tekstiler. Den stilfulde mode passer altid perfekt og har en elegant udstråling. Mærket er til kvinder og mænd, som hverken indretter deres stil efter mainstream mode eller det strengt klassiske. Med mode fra Otto Kern kan alle udleve deres egen stil.

Historie
Otto Kern grundlagde i 1971 sammen med sin mor firmaet Otto Kern. Man begyndte med bluser efterfulgt af skjorter i nye højmoderne design. Otto Kern blev kendt for sin "hundeørekrave" og anvendelsen af vaskbar silke. Mærket udviklede stadig sin helt egen livsfølelse. Det er indbegrebet af en elegant, livsstil, som genspejles i business- og casual kollektionerne såvel som i sportstøj og Otto Kerns jeanskollektion. Modetøjet fra Otto Kern er umiskendeligt på logoet: En løve med et stiliseret K, der begge findes i af designerens familievåben. De pryder trykt eller broderet alle Otto Kern kollektioner.

Otto Kern Otto Kern Otto Kern
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text