Virksomhedsportræt af Peter Hahn

I 1964 blev firmaet Peter Hahn GmbH grundlagt i den tyske by Winterbach. Peter Hahn oparbejdede en niche på markedet med produkter i lamauld, og det var starten på en succesrig forretningsudvikling. I dag har dette højtspecialiserede postordrefirma med sit udvalg af eksklusiv mode, der kan købes via katalog, internet og i firmaets egne butikker, et utroligt vellykket virksomhedskoncept med dynamisk vækst i Tyskland og flere andre lande.

Peter Hahn har over 900 medarbejdere, heraf arbejder godt 800 i hovedsædet i Winterbach. I den lille by i nærheden af Stuttgart koordineres al logistik i de europæiske lande, hvor Peter Hahn har afdelinger: Schweiz, Østrig, Belgien, Holland, Frankrig, Storbritannien, Sverige, Danmark og Finland.

Peter Hahn lægger stor vægt på, at sortimentet er af konstant høj kvalitet. Med strenge sortimentskriterier og kvalitetskontroller sikrer Peter Hahn fineste kvalitet og eksklusiv mode. Udsøgt naturkvalitet som den fine SUPIMA®-bomuld, eksklusiv kashmir og luksuriøs silke gør modellerne til en udsøgt fornøjelse at have på.

Desuden tilbyder Peter Hahn sine kunder et bemærkelsesværdigt stort udvalg af mærkevarer, bl.a. BOGNER, BASLER, BRAX, JOOP, LAURÈL, ’U.R. beautiful’ fra designeren Uta Raasch og mange andre. Alt i alt er der over 250 mærker i sortimentet sammen med Peter Hahns egne mærker af højeste kvalitet.

Kunderne kan købe varerne i de 20 Peter Hahn-forretninger i Tyskland og Schweiz. Desuden kan sortimentet også bestilles via Peter Hahns onlinebutikker i de ni europæiske lande samt via de to årlige hovedkataloger og de otte til ti øvrige kataloger.opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text