Miss Mary of Sween er kendt for farmstabilt shapewear, der blødt understøtter og holder optimalt inde. Selv i store skålstørrelser og uden spænder.

Miss Mary of Sweden

(46 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

MISS MARY OF SWEDEN: Strålene ideer til undertøj

Undertøj fra Miss Mary of Sweden tiltaler med stor komfort og sikker pasform. Mere ... Shapewear former kvindens figur. Forstærkninger i panties eller bodies sikrer en flad mave og en smal talje. Sømløse panties af mikrofiber er stærkt formende og takket være den lige benkant, er de ikke synlige under tøjet. En bh fra Miss Mary of Sweden give perfekt støtte, selv uden bøjle. Det sikrer det gennemtænkte snit og de forstærkede underskåle og sidestøtter.

Mærkefilosofi
Den svenske undertøjsfabrikant er kendt for kvalitet. Deres mål er at gøre kvinder helt tilfredse. Derfor går man målrettet ind på deres ønsker og behov. Især i de store skålstørrelser har Miss Mary of Sweden fremragende løsninger. Brede, polstrede elastiske stropper sikrer, at bh eller body sidder glat. Enhver Miss Mary og Sweden bh, body eller panty er tilpasset de respektive størrelser for at sikre optimalt hold og blid støtte.

Historie
Mærket Miss Mary of Sweden har i mere end 50 år stået for figurformende og formstabilt undertøj. I stedet for ubekvemme korsetter eller undertøj uden megen støtte tilbød Miss Mary of Sweden i 1960'erne både sikker støtte og behagelige fornemmelse. Dette er skyldes frem for alt anvendelsen af Lycra. Siden det svenske firma kom på markedet i 1959 har man brugt det elastiske stof til dameundertøj. Firmaets innovationskraft viste sig også i de følgende år. Miss Mary of Sweden udbyder som en af de første undertøjsfabrikanter bh med push-up-effekt og er i fortroppen med sømløst shapewear.

Miss Mary of Sweden Miss Mary of Sweden Miss Mary of Sweden
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text