Mey lingeri appellerer på grund af sin høje komfort, sikre pasform og sit klassiske design. Udsøgte materialer giver en behagelig fornemmelse mod huden.

Mey

(58 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

MEY: Lingeri med den bedste komfort

Mey er sanselighed og komfort i perfekt forening. Med Mey lingeri kan du føle velvære helt igennem. Mere ... For der er intet, der kommer tættere på huden end dit undertøj. May lingeri giver derfor en sanselig fornemmelse - både at bære og at betragte. Enhver Mey model er afstemt efter brugerens ønsker og behov. Det lover en absolut følelse af velvære og optimal komfort hver gang.

Mærkefilosofi
Hos Mey lægger man især vægt på førsteklasses kvalitet. De udsøgte produkter er forarbejdet kvalitetsmæssigt og har stor pasform. Trusser, undertrøjer og bh forener funktionalitet og et tiltalende design. Hos Mey arbejder man konstant på fortsat forbedring af de fremragende egenskaber, der gør det behageligt at have på. Derfor udvikler firmaet hele tiden nye materialer til ethvert stykke Mey undertøj. For at kunne holde øje med alle produktionsprocesser, bliver der kun produceret i europæiske fabrikker. Det garanterer, at kvaliteten af undertøjet fra Mey altid er lige høj. Social ansvarlighed og bæredygtig produktion er også en del af Mey's filosofi. En optimal seniorordning i alle Mey virksomheder samt en ressourcebesparende og miljøvenlig produktion har topprioritet. Mey undertøj er mærket med bluesign® product. Det garanterer at de strengeste økologiske kriterier overholdes.

Historie
Firmaets historie begyndet i 1928 som strikkestue. 20 år senere udvidede Franz Mey produktionen til at omfatte konfektion. i 1959 specialiserede man sig i kvalitativt fremragende undertøj til damer. I 1984 kom trusser og undertøj til herrer med i sortimentet. Fra 2002 har produktpaletten også omfattet undertøj og nattøj til damer og herrer.

Mey Mey Mey
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text