Looxent er sjov i moden: De aktuelle basisdele og de specielle enkeltdele kan hele tiden kombineres i en personlig stil.

Looxent

(200 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

LOOXENT: Mode til selvbevidste kvinder

Kvalitetskollektionerne fra mærket Looxent fås i størrelserne 34 til 46. Mere ... Med de moderigtige basisdele og alsidige kombinerbare enkeltdele skaber man hele tiden helt nye looks. Sådan dækker Looxent modepaletten af til enhver lejlighed. Om det er en sweater, blazer eller frakke - alle tøjdele fra Looxent fremstilles af kvalitetsmaterialer som den fineste uld eller kostbar kashmir. Sortimentet rundes af med sko og accessories. Disse er afstemt til de enkelte kollektioner.

Mærkefilosofi
Looxent er mærket til selvbevidste kvinder, som ved, hvad de ønsker fra moden. Looxent mode kan leve op til deres høje krav. Man våger over forarbejdning og stofvalg af bedste kvalitet. Til kollektionerne anvendes blandt andet ædle materialer så som kashmir, alpaka eller mohair. Blandt Looxents leverandører er en tysk producent, som mesterligt forarbejder udsøgt uld. Erfarne professionelle folk tager sig af de vidunderlige naturhårsfrakker fra Looxent.

Historie
Til efterårs/vintersæsonen 2012 blev mærket til den moderne modebevidste kvinde lanceret. Det fik en beundringsværdig start. Det kan det lidenskabelige kreative team omkring Looxent kan tage æren for. Mærket gør først og fremmest indtryk med den unikke pasform og stil.

Looxent Looxent Looxent
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text