Lodenfreys historie starter med den vandtætte loden. I dag står mærket for funktionel fritidsmode, der er komfortabel i al slags vejr.

Lodenfrey

(3 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

LODENFREY: Det bedste valg i al slags vejr

Mærket Lodenfrey står for tradition og innovation. Mere ... Klassiske former bliver hele tiden nyfortolket og forenet med funktionelle materialer til førsteklasses modetøj. Lodenfrey er frem for alt kendt for robust beklædning af vind- og vandtæt loden. Til moderne fritidstøj bruger man nu i højere grad også Gore-Tex. Med den innovative Gore-Tex membran kan vandet ikke trænge ind, men kropsfugten kan alligevel slippe ud. Gore-Tex jakker bliver testet for vandtæthed efter strege forskrifter. Med en jakke fra Lodenfrey er man derfor klædt bedst muligt på til al slags vejr.

Mærkefilosofi
Værdier skrives med stort i firmaet i München. Begejstring for mode, faglig kompetence og følelsen af ansvar for sine medmennesker og miljøet udmærker Lodenfrey. Med også åbenhed, så som anerkendelse og værdsættelse af andres præstationer. Endvidere ranger kundeorientering og kvalitetsstyring blandt de høje krav hos Lodenfrey.

Historie
Johann Georg Frey er opfinderen af det vandafvisende stof, der kaldes loden. På Verdensudstillingen i Paris i 1854 fik han guldmedalje for sit nyudviklede stof. Frey åbnede sin første forretning i München i 1850, Også dér viste han iværksætterånd: Hans forretning havde glasruder helt til gulv, såkaldte udstillingsvinduer. Efter ødelæggelsen under anden verdenskrig, genopbyggede Karl Erich Nagel, Freys enkes ægtemand, forretningen i München. Her stråler den endnu i dag i fordums glans. Til produktsortimentet fra Lodenfrey hører ud over funktionsbeklædning også trachten, de traditionelle dragter, og afslappet fritidstøj.

Lodenfrey Lodenfrey Lodenfrey
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text