Lloyd sko er moderigtige og behagelige sko - med perfektion. De elegante lædersko harmonerer fint med klassisk forretningsmode.

Lloyd

(15 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

LLOYD: Kompromisløs kvalitet i 120 år

Med sine 120 år kan mærket se tilbage på en bevæget og succesrig historie. Mere ... Den kunnen og viden, der er erhvervet gennem mange år, sætter man ind på behagelige dame- og herresko. Lloyd sko præges af håndværksmæssig tradition og et fast blik mod fremtiden. Derfor kan Lloyd sko være stolte af moderne design og en utrolig høj komfort. Stikninger eller elegante hulmønstre pryder ofte dette traditionsmærkes lædersko. Sporty sneakers, klassiske sorte modeller og behagelige fritidssko kan alle findes i Lloyds skosortiment

Mærkefilosofi
Høj kvalitet, optimal pasform og aktuelle design - sådan er maksimerne for Lloyds brand. Teamet i Sulingen arbejder med oprigtighed og engagement nu som før med H. F. Meyer, mærkets grundlæggers drøm: At skabe den perfekte sko. Som altid ydes pionerarbejde, når det gælder modernitet og komfort. Det gælder i samme grad for Lloyd damesko som for herresko.

Historie
Mærket har sin oprindelse i skofabrikken, som H. F. Meyer grundlage i 1888. Siden 1942 har man i Sulingen fremstillet perfekte kvalitetssko til damer og herrer. Med sin røde stribe i hælen har Lloyd sko været nem at kende siden 1968. Et år senere kom med tvillingeskoene "Romeo" og "Julie" det første par 'han-og-hun' skoprogram på markedet. I 1983 går Lloyd på grund af stigende popularitet fra gymnastiksko ind i produktion af fritidssko. "Rocky" er blandt mærkets første fritidssko. Fra 2001 laver man efter en produktionspause på 30 år igen damesko i Sulingen.

Lloyd Lloyd Lloyd
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text