I modetøjet fra Laurel mødes klassiske elementer med urban modernitet. Kærlighed til detaljen og en raffineret brug af silhuetter skaber individualitet.

Laurèl

(28 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

LAURÈL: Mode til selvbevidste og uafhængige kvinder

Modsætninger skaber Laurels særlig stil: Luksus forenes med lethed, og glamour med afslappethed. Mere ... Disse modsætninger skaber spænding og præger det udtryksfulde og individuelle modetøj fra Laurel. Det forener forskellige stile og materialer med den internationale modeverdens flair. Derfor virker de ekstravagante kollektioner aldrig anstrengt, men altid feminine og en smule afslappet. Kjolen som kvindens typiske beklædningsgenstand står i centrum af alle kollektioner. Med raffinerede snit og folder samt komplicerede accessores og mønstre nyfortolker Laurel kvindeformen hele tiden på en anderledes, opsigtsvækkende måde.

Mærkefilosofi
Mærket Laurel bekender sig klart til innovation og originalitet. Kvinder skal kompromisløst føle sig tilpas i Laurel modetøj Ikke blot på grund af kvalitetsforarbejdning og -materialer. Men også i kraft af de moderigtige og alligevel meget anvendelige kreationer. Helt i takt med mærkets credo: "Se. Føl. Elsk Laurèl." Laurel modetøj skal understrege personligheden hos moderne, stærke kvinder, der er uafhængige og selvbevidste men samtidig også lidenskabelige og ægte.

Historie
I 1978 etablerede Margrethe og Wolfgang Ley mærket Laurèl som en sidelinje til Escada. I 1992, efter Margarethe Leys død fulgte først en nyorientering af mærket, og tre år senere præsenterede det nye designerteam sig. I 2003 blev atter et vigtigt år for Laurèl: Med det nye mærkekoncept fik Laurèl et nyt, tidssvarende ansigt. Det afspejlede den typiske Laurel-kunde: Uafhængig, smart og ægte.

Laurèl Laurèl Laurèl
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text