Langani har altid været inspireret af tidsånden i aktuelle modetendenser og kunstretninger. Derfor er Langani smykker i takt med tiden og altid overraskende.

Langani

(8 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

LANGANI: Modesmykker fulde af fantasi og inspiration

Den sorte perle er Langani mærkets kendetegn, og det står for det unikke i hvert eneste smykke. Mere ... Ud af metal, glasperler, kunstige perler og metal- eller glasfigurer opstår fortryllende og let genkendelige Langani smykker. Forskellige stilretninger og en mangfoldighed af smykker tilbydes for at give outfittet en helt personlig note. Halskæder med store iøjnefaldende kugler, colliers med flere rækker eller lange kæder i tyndt filigran. Hver eneste Langani kæde har sin egen udstråling. Farvemæssigt og stilfuldt afstemte armbånd, armringe og øreringe i aller former og længder afrunder harmonisk det samlede indtryk.

Mærkefilosofi
Langani smykker er håndlavede smykker med elegance, der ikke er til at tage fejl af. Dette skyldes en ufejlbarlig fornemmelse for trends og farvekombinationer, varsom brug af materialer og kærlighed til detaljen. Stilen er alsidig og inspireret af naturen, samtidskunst eller grafiske elementer.

Historie
Anni Schaad, født Lang, er grundlægger af mærket Langini. Mærenavnet er en sammentrækning af hendes fornavn og pigenavn. En broche af små blomster og småfugle gav i 1953 smykkedesigneren et internationalt gennembrud. Den moderne kunsts iøjnefaldende farver fascinerede Anni Schaad, så hun lod fremstille glasperler i disse farver. Derved revolutionerede hun modesmykket, hvortil der hidtil kun var brugt glasperler i ædelstensfarver. Fra 1970'erne blev Langani smykker ikke kun fremstillet af glasperler; alle tænkelige materialer fandt vej til de fantasifulde smykker.

Langani Langani Langani
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text