L. Credi

Takket være alsidigheden kvinden udtrykke sin personlige stil og finde den perfekt afstemte accessory til ethvert look.

L. Credi

(11 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

L. CREDI: Tasker til enhver stil fra det enkle til det ekstravagante.

L. Credi tasker - er eksklusive møntpunge, clutchtasker, posetasker og shoppere af kvalitetsskind. Stilmæssigt dominerer de rene former og den ædle nedtonede elegance. Mere ... Centralt for alle L. Credi kollektioner er naturmaterialet læder. Det bearbejdes, så dets naturlige udstråling altid bevares, og der samtidig hele tiden kommer nye virkninger til: Mat eller skinnende, afdæmpede farver eller strålende overflader, tofarvede design, krokodille- eller strudsepræg. På den måde forener L. Credi et overbevisende design med funktionalitet: Alle tænkelige størrelser, intelligente yder- og inderrum, som for eksempel sikkerhedsrummet eller nøgleremmen, gør det hele tiden nemmere for en kvinde at finde den perfekte håndtaske.

Mærkefilosofi
Tasker, der altid harmonerer perfekt med en kvindes personlige stil, er målet for L. Credis accessories. Af den grund er forbigående modetrends ikke i fokus hos L. Credi tasker. Derimod kombinerer man dem med tidløse elementer til alsidige taskekollektioner. Hver eneste håndtaske bliver fremstillet med omhu, en stor del i hånden - fra skitse til det færdige produkt.

Historie
Firmaeet Credi - Peugler GmbH blev grundlagt i 1953, og mærket L. Credi blev lanceret i 1985. Fra firmaets grundlæggelse har italienske designere taget sig af design af taskerne, og produktionen har fundet sted i Italien eller Fjernøsten. Til produktionspaletten af af dette accessory mærke hører klassiske tasker til forretingsbrug, elegante clutches til aftenbrug, punge i høj kvalitet i forskellige udførelser, samt rummelige shoppers til hverdagen.

L. Credi L. Credi L. Credi
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text