Joop!

joop mode er elegant, ekstravagant og samtidig afslappet. Den forener aktuelle tendenser og klassiske linjer i en helt personlig stil.

Joop!

(20 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

JOOP: Kompromisløst, elegant design

Joop modetøj til herrer omfatter perfekt udførte og suveræne klassikere, men også afslappet og udsøgte fritidsmode. Mere ... Klassiske elementer mødes med et strejf af ekstravagance og glamour i en jakke eller et jakkesæt fra Joop. Sweatre, bukser og skjorter er tiltalende med deres urbane og afslappede karakter. Med øje for det nye beviser Joop modetøj, at det klassiske og det moderne harmonerer fint.

Mærkefilosofi
Joop - der findes næppe et tysk mærke, som i højere grad er med på den funklende internationale modehimmel. Ekstravagance, selvbevidsthed og sexappeal hører med til modens udtryk fra Joop, lige som autencitet, kvalitet og selvstændighed. Klassiske elementer forenes med urban modernitet, stilfuld afslappethed og subtil glamour. Resultater er modetøj med frisk elegance og stærk udstråling af personligt identitet. Denne designerlabel forener følelser med styrke og henvender sig til mænd med stærk stilfornemmelse, hvilket afspejler sig i enhver jakke, jakkesæt eller pullover fra Joop.

Historie
Wolfgang Joop grundlagde i 1978 mærket JOOP! Det bærer ikke kun den tyske designers navn men også hans signatur. Joops yndlingsblomst, kornblomsten i en stiliseret udgave er brandets kendetegn. Med stor kreativitet og megen lidenskab, men også med preussisk præcision tegner han sit dame- og herretøj. Han forbinder tradition, ekstravagance og modernitet i et bredt miks. I 2001 forlod Wolfgang Joop firmaet. Sidenhen har forskellige, stærke designere som Dirk Schöneberger og Stefanie Grosse præget brandets stil og udvikling.

Joop Joop Joop
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text