Hiltl

Buksernes perfekte pasform og kvalitet skyldes grundlæggeren Franz Hiltl's høje krav. Hiltl Hosen sidder lige så godt som skræddersyede.

HILTL

(12 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

HILTL: Herrebukser som fra skrædderen.

Hilt Hosen er virkeliggørelsen af stil, niveau og klasse. Mere ... Det viser sig i perfekt pasform, komfort, brugervenlighed og formfasthed. Således kombineres klassiske elementer med aktuelle tendenser. De mange detaljer gør Hiltl bukser til noget helt specielt: Hver Hilt fløjlsbuks eller jeans forsynes med Hiltls egne nikkelfri lynlåse. Også den bløde, smidige linning er et kendetegn for enhver Hiltl buks. Den komfortable linning er særlig elastisk og er derfor behagelig at have på, selv om stofferne er faste. Ikke mindst afspejler buksernes kvalitet sig i syningerne: Fem sting pr. centimeter er tegnet på Hiltls fremragende sømme.

Mærkefilosofi
Firmaet har specialiseret sig i fremstilling af førsteklasses herrebukser. Hele produktionsprocessen er indrettet på at fremstille bukser "som skrædderen". Derfor fravælges maskinfremstilling, hvor håndarbejde giver et bedre og mere præcist resultat. At det traditionelle skrædderhåndværk plejes, betyder dog ikke, et fravalg af moderne udvikling. Tværtimod: Nye tekstilteknologier som smartcelTM termo og strygefrit bomuld glider med ind i fremstillingen af Hiltl bukser.

Historie
I 1955 grundlage Fritz Hilt en buksefabrik i Sulzbach-Rosenberg. "Vi vil ikke være de største, men de bedste," sagde han allerede da. Hos Hiltl er man stadig tro mod denne devise. Siden grundlæggelsen har firmaet derfor udelukkende fremstillet bukser i bedste kvalitet - som fra skrædderen.

Hiltl Hiltl Hiltl
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text