Hassia

Navnet Hassia hænger uadskilleligt sammen med komfortable kvalitetssko. Takket være Hassias breddesystem findes der en sko der passer til hver fod.

Hassia

(37 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

HASSIA: Traditionelle, traditionsrige damesko

Smalle eller brede - med læster i varierende bredder tilbyder Hassia sko med optimalt hold og bevægelsesfrihed. Mere ... Også foret i vore damesko overbevisende: Den udtagelige Vario-fodseng kan tilpasses individuelt eller udskiftes med ortopædiske indlæg. Hassia Premium Comfort sko er skabt til kvinder, der ønsker moderigtige og komfortable sko. For Hassia lader sig inspirere af tendenserne i den internationale skomode. Damesko fås derfor i både klassiske og aktuelle farver i smart design med slangepræg eller attraktive hulmønstre.

Mærkefilosofi
Hassias credo er: "Mesterværker med kvalitet og pasform". I over 60 år har firmaet fremstillet bekvemme, kvalitetsforarbejdede sko til kvinder med høje krav. De vedvarende kvalitetsforbedringer i forarbejdningen har resulteret i udsøgte pasformer og Vario-såler. De garanterer en sund gang og den bedste komfort. Overlæderet på Hassia sko er enten glat skind eller ruskind. Foret er ligeledes af det fineste skind.

Historie
Hassia går tilbage til skofabrikken Wallerstein & Liebmann. Skofabrikken slog dørene op i 1884, og skabte sig hurtigt et navn takket være sine innovationer. I 1890 fremstillede man allerede sko efter moderne, mekaniske metoder. Siden 1949 har skofabrikken specialiseret sig i damesko af kvalitet under navnet Hassia. Sloganet fra 1950'erne var "Passer til foden indvendigt - passer til moden udenpå!" er også gyldigt i dag. Firmaet høstede ikke bare anerkendelse fra sine talrige kunder, men også udmærkelser og patenter.

Hassia Hassia Hassia
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text