Hammerschmid

Hammerschmid fra Marqartstein i det øvre Bayern er specialiseret i autentiske folkedragter - eller trachten. Disse dragter er både traditionelle og moderigtige.

Hammerschmid

(15 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

HAMMERSCHMID: Sporty dragtmode med rod i tradition

Hammerschmid trachten er overbevisende med det traditionsrige formsprog og typiske motiver fra alpelandet. Mere ... Jakker og dirndler er forsynet med knapper af horn og pyntet med små sølvkæder. Broderi og applikationer med jagt- og edelweismotiver afspejler mærkets rod i traditioner fra alpelandet. Sammenstillingen af traditionelle former med aktuelle, friske farver og ædle detaljer giver den særlige stil i dragterne. Den ses ikke blot i en dirndl eller janker fra Hammerschmid. Men også i de traditioneller bluser, kjoler eller jakker i janker-stil. Tilbehør, der passer til, giver kollektionen helhed og er i høj grad medvirkende til et autentiske udtryk.

Mærkefilosofi
Det ligger familiefirmaet med rødder i Oberbayern stærkt på sinde at lave autentisk trachtenmode til damer og herrer. Hammerschmid dragter skal forene de traditionelle former med de aktuelle trends. Alle dirndler, læderbukser og janker har derfor de typiske elementer fra trachten og overrasker med friske mønstre og raffinerede farvekombinationer.

Historie
I 1951 grundlage Karl Hammerschmid firmaet "K & G Hammerscmid", der i grunden var et engrosfirma, der handlede med metervarer og duge med bayeriske mønstre. I midten af 70'erne designede og producerede firmaet de første kollektionsvarer. Herunder en dirndlbluse, som blev en bestseller. Ridende på denne succes udvidede man udbuddet af de traditionelle dragter. Siden midten af 80'erne har Hammerschmid tilbudt komplette trachtenkollektioner til damer og herrer. Firmaet hører i dag til die førende producenter af trachtenmode i Tyskland og Østrig.

Hammerschmid Hammerschmid Hammerschmid
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text