Giesswein

Produkter af det fineste valkede uld er Giessweins styrke. Hjemmesko og filtjakker er overbevisende med deres holdbarhed og design fra alpelandet.

Giesswein

(31 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

GIESSWEIN: Walk in Perfektion

Ved forarbejding af Giesswein sko, gummistøvler og valkede uldjakker bygges på nedarvede traditioner. Mere ... Til stofferne valkes uld i særlige vaskemaskiner, indtil uldfibrene er helt sammenfiltret. Det giver de robuste og smukke Gieswein stoffer af valket uld med deres mange gode egenskaber. Det er blandt andet komfort og formbestandighed samt åndbarhed. Den særlige fremgangsmåde giver ulden en naturlig glans og farve. Samtidig udmærker sko og jakker sig ved at være vandafvisende og varmeregulerende. Det er tilfældet for bestselleren Dannheim men også for alle andre Giesswein hjemmesko.

Mærkefilosofi
I Gelissweins værdier genkendes traditionerne fra alpelandet, men også modere værdier. Respekt for naturen og traditionen forenes med idérigdom og pionerånd. Giesswein har altid en klar linje og forener den med søde applikationer og håndarbejdselementet i et enestående design. Endvidere lægger firmaet vægt på naturlighed og stor komfort: Giesswein hjemmesko af 100 procent ren uld er altid behagelige for bare fødder.

Historie
I 1954 grundlage Elisabeth og Walter Giesswein deres firma i Brixlegg i Tyrol. Efter de første forsøg i deres egen vaskemaskine, producerede ægtefællerne Gieswein i 1958 de første jakker i valket uld i en industriel valkemaskine. I 1974 sendte firmaet sine berømte Giesswein hjemmesko på markedet. I årene derefter udvidede man produktionen til dame- og børnetøj, sko og boligtekstiler. Profilsålen af naturgumme, der blev udviklet og patenteret i 1999, er stadig garant for skridsikkerhed og lang holdbarhed.

Giesswein Giesswein Giesswein
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text