Gerry Weber

Gerry Weber mode betyder elegance og bevægelse. Den feminine mode lever gennem fantasifulde og eksklusive mønstre og udsøgte detaljer.

Gerry Weber

(62 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

GERRY WEBER MODE: Elegance og komfort til perfektion

Modetøj fra Gerry Weber opfanger internationale trends. Mere ... Den kan kombineres på mange måder og understreger samtidig kvindens individuelle personlighed. Den eksklusive og feminine stil fra Gerry Weber afspejler sig i al deres damemode. Kollektionerne fra Gerry Weber omfatter trendy citymode og sporty fritidstøj, men også de effektive Business-outfit. Gerry Weber kjoler er både elegante og ungdommelige. Det skyldes de iøjenfaldende mønstre og moderne snit. Damejeans fra gerry Weber er fremstillet af kvalitetsmaterialer. De passer til både fritid og et afslappet businesslook. Samoon er Gerry Webers brand for afslappet mode i størrelserne 42-54.

Mærkefilosofi
Firmaet tilbyder elegant og komfortabel mode til kvinder, hvor forhold mellem pris og kvalitet er fremragende. De udtryksfulde Basics og de farveglade jakker og bukser fra Gerry Weber samt de afslappede enkeltdele med raffinerede detaljer lægger op til kombination. Alle delene er indbyrdes afstemt og viser en stilistisk sikkerhed, når de kombineres. Om det er kjoler, jakker blazer, bukser eller Jeans - hvert stykke tøj udmærker sig ved livsglade og ekstravagante detaljer samt fremragende forarbejdning.

Historie
Firmaets historie begyndte i 1973 med fremstilling og salg af damebenklæder. Lidt efter lidt udvidede firmaet sin produktion og i dag fremstilles et komplet sortiment inden for dametøj. Mærkets bemærkelsesværdige succes skyldes dog primært firmaets engagement inden for tennissporten. En sponsoraftale med Steffi Graf gør brandet Gerry Weber slagkraftigt og internationalt kendt. Yderligere iværksætter firmaet hvert år den eneste ATP-tennisturnering på græs på Gerry Weber stadion.

Gerry Weber Gerry Weber Gerry Weber
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text