Gardeur

Gardeur er buksespecialist. Ikke uden grund: Gardeur bukser og jeans er altid behagelige og har god pasform. Alligevel går mærket altid nye veje.

Gardeur

(7 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

GARDEUR: Klassisk-sporty mode med det her ekstra.

Gardeur bukser og jeans er både afslappet og klassisk. Mere ... Sammen med de ædle, afdæmpede farver opstår en helt særlig stil: selvbevidst, ædel og tidløs. Originale Gardeur damemode og herremode er stilfuld uden modemæssige overdrivelser. I stedet sætter man produktfornyelse og kvalitet. Nye indfarvningsteknikker og udsøgte materialer præger også Gardeur bukser og jeans lige som forarbejdningen og kærlighed til detaljen. Buksespecialisten tilbyder ud over klassisk snit som boot cut eller 5 lommer også trendy 7/8 bukser og stumpebukser til damer og herrer.

Mærkefilosofi
Gandeurs kernekompetence ler bukser og jeans med optimal pasform. Det er fokus for hele produktionen - fra den kreative udvikling til forarbejdningen. Der kommer altid produktinnovationer som denim i 4 dimensioner til herrer eller den komfortable buks uden linning. Det er ikke uden grund, at Gardeur er buksespecialist. Med sine produktnyheder har firmaet også et øje på miljøet: Anvendelsen af hybrid denim og hybridbomuld viser deres engagement i bæredygtig produktion.

Historie
i 1920 begynde Atelier Gardeurs succeshistorie i Mönchengladbach, der endnu i dag er firmasædet. Efter at Gardeur først havde specialiseret sig i herrebukser, opstod ved siden af "Gardeur homme" brandet "Gardeur femme" for damemode. Siden 1993 har buksespecialisten også fremstillet overtøj. Siden 2007 har virksomheden sat målrettet ind på bæredygtig produktion og sender som det første tekstilfirma jeans fra fairtrade bomuld på markedet.

Gardeur Gardeur Gardeur
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text