Gant

Gant mode kredser om den amerikanske college- og universitetsstil. Det gælder også Gant sko og skjorter i førsteklasses kvalitet.

Gant

(32 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

GANT: Amerikansk afslappethed og europæisk elegance

Gant er enkel kvalitetsmode til kvinder og mænd med stil og kvalitetsbevisthed. Mere ... Brandets stil er præget af amerikansk college- og universiteteslook. Afslappet elegant snit er fremherskende i Gant skjorter, sweatre og sko. Klassiske tern eller striber er betegnende for Gant skjorter lige som den lige så typiske butto-down flip. Gant sweatre er overbevisende med deres bløde, flatterende kvalitet. På grund af kollektionens klare, konsekvente stillinje kan alle delene kombineres perfekt med hinanden. Gant sko passer harmonisk til det tidløse design.

Mærkefilosofi
Mærket formidler en ægte, umiskendelig stil, der er minder om den amerikanske afslappede livsstil. Den står for livsglæde og sjov i sport. Frem for alt er eliteuniversiteternes begejstring for de populære holdsport som baseball, lacrosse, sejlsport og roning afspejlet i stilen fra Gant. Det traditionelle college- og campus look fortolkes af Gant i europæisk stil. Uanset om det er Gant sko, sweatre eller sko - er holdbarheden udpræget lige som den perfekte pasform og den kvalitetsmæssige forarbejdning.

Historie
Mærket opstod i 1941 i Connecticut på den amerikanske Østkyst. Først specialiseres i klassiske Gant herreskjorter. Grundlæggeren, Bernhard Gant er også opfinderen af button-down-skjorten: Skjorteflippen knappes fast på skulderpartiet med en lille knap. Button-down flippen er endnu i dag typisk for dette amerikanske mærkes skjortemode. Fra 1949 udvidede Gant kollektionen og etablerede sig som mærkeproducent for herre- og damemode. I dag står Gant for afslappet, sporty mode.

Gant Gant Gant
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text