Fuchs Schmitt

Hver Fuchs & Schmitt jakke er overbevisende med sin tidløshed og funktionalitet. Jakkerne er forarbejdet i høj kvalitet, temperaturregulerende og nemme at holde.

Fuchs Schmitt

(41 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

FUCHS & SCHMITT: Funktion og moderigtigt design

Fuchs & Schitt er specialist i jakker og frakker. Mere ... Ved forarbejdning af funktions- og dynejakker til kvinder trækkes på en mangeårig erfaring og ekspertise. En jakke fra Fuchs & Schmitt, en elegant dunjakke eller en dunfrakke er altid overbevisende takket være den høje kvalitet i forarbejdning og det tidløse design. Snittet er sporty og funktionelt men samtidig også feminint og elegant. Til dunjakker og -veste anvender specialisten andedun og fjer af bedste kvalitet. Det gør Fuchs & Smitt dunjakker fjerlette og vintervarme. Syninger, der fremhæver figuren sikrer en feminin silhouet.

Mærkefilosofi
Mærket fra Fuchs & Schmitt henvender sig bevidst til modne kvinder, som ikke vælger deres stil efter flygtige trends. Derimod lægges vægt på en udtryksfuld og stilfuld fremtræden. Derfor er Fuchs & Schmitt's credo: Funktion og emotion i samklang med højeste kvalitet. I en jakke fra Fuchs & Schmitt ligger innovativ teknologi, komfort og gennemtænkt design. Disse jakker og frakker er nemme at holde, åndbare og opfylder samtidig den stilorienterede kvindes krav til moden.

Historie
Paul Fuchs og Hans Schmitt grundlage Fuchs & Schmitt i 1967 i Aschaffenburg. Siden 1988 har firmaet Merswolke og Veer haft forhandling af mærket. I årene forud antog jakke- og frakkespecialfirmaet Fuchs & Schmitt lidt efter lidt en ny selvstændig profil. På samme forbindelse blev også et moderne logo til. I dag udarbejder fire designere to kollektioner om året.

Fuchs & Schmitt Fuchs & Schmitt Fuchs & Schmitt
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text