Féraud

Ferauds stil er glamourøs, levende og feminin. Det ses også i bademoden og nattøjet fra det franske mærke, der har solen som logo.

Féraud

(17 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

FERAUD: Middelhavsinspireret bademode og nattøj

Mærket Feraud betyder glamurøs og udsøgt mode, som formidler den sydeuropæiske livsglæde fra Spanien og Sydfrankrig. Mere ... Denne stil fortolker Feraud også dygtigt både i bademode og nattøj. I hver natkjole og pyjamas, og i hver badedragt og strandkjole afspejles Ferauds kreativitet og høje kvalitetskrav. I de feminine kollektioner forenes klassisk snit og legesyg lethed. Blomster og grafiske mønstre er typisk for dette traditionelle mærke. Således udstråler Feraud mode følsomhed og livsglæde.

Mærkefilosofi
Feraud Paris er sindbilledet på fransk haute couture's elegance og vovemod. Men også for designeren Louis Férauds kærlighed til Spanien og Middehavslandenes landskab afspejles i modens stil. Kraftfulde farver, opulente og glade mønstre præger ikke blot haute couture moden, men også Ferauds nattøj og badetøj. Feraud Paris henvender sig til glamourøse, stærke og derfor feminine kvinder, som ønsker at lade deres skønhed og livsglæde komme til udtryk. Ikke uden grund var Brigite Bardot blandt Louis Férauds største fans.

Historie
I 1950 åbnede Louis Féraud sit første modehus i Cannes, og grundlagde Feraud Paris. Fem år senere flyttede han med sit modehus til Paris, hvor de finere kredse blev opmærksom på hans enestående haute couture. I 1976 fik Gerhard Rösch licens til produktion og markedsføring af lingeri og badetøj fra Feraud Paris i Vesteuropa. Dermed erobrede haute couture og den middelhavsinspirerede livsstil handlen med badetøj og nattøj.

Feraud Feraud Feraud
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text