Felina

Figurformende lingeri, som er attraktivt og komfortabelt - det står Felina for. Enhver bh eller body understreger de kvindelige kurver og skjuler problemområder.

Felina

(24 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

FELINA: Figurformende lingeri med forførende elegance

Felina er specialist i figurformende, attraktivt lingeri og undertøj og ikke uden grund: Felina lingeri udmærker sig med optimal pasform og stor behagelighed. Mere ... Det former blødt og effektivt figuren og tegner silhouetten. Til felinas sortiment hører elegante bh'er og trusser, bodys og panties. De ergonomisk formede bøjler i en Felina bh eller body understøtter brystets naturlige form. Med panties og bodies fremtryller forstærkningen en flad mave fortil. Panties fra Felina giver også lange ben. De sørger ikke blot for en flad mave, men de former også lårene uden at stramme ind. Undertøj fra Felina virker overbevisende med applikerede små satinsløjfer og indsatser af knipling eller tyl.

Mærkefilosofi
Alle produkter fra Felina - bh, body eller panty - sigter mod den moderne kvindes behov. Felina Dessous har derfor et udsøgt og elegant udseende samtidig med, at det er undertøj til at føle sig tilpas i. Det er overbevisende med den ergonomiske pasform og fremragende kvalitet, også i de store skålstørrelser. Det gælder for det sporty Felina undertøj som for det sensuelle dessous.

Historie
Felinas grundsten blev lagt af Eugen Herbst i 1885 med grundlæggelsen af en korsetsystue i Bad Rappenau. I 1915 blev mærket Felina indført til brystholdere - og senere blev det overtaget af hele virksomheden. I 1968 gjorde Uschi Glas "Darling bh'en" fra Felina verdensberømt. i dag er firmaet blandt de førende i specialister i undertøj.

Felina Felina Felina
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text