Fadenmeister Berlin

Fadenmeister mode er luksus i hverdagen. Heri forenes de bedste nauturgarner og mesterlig forarbejdning. Det egenudviklede pasformsystem garanterer høj komfort og perfekt pasform - mode næsten som skræddersyet.

Fadenmeister Berlin

(114 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

Fadenmeister Berlin: Luksus i hverdagen

Hos Fadenmeister Berlin taler kvaliteten for sig selv. Mere ... Kærlighed til tidløs, elegant mode og traditionel skrædderhåndværk udmærker denne designerlabels kollektion. Fadenmeister Mode følger ikke trenden. Man følger sin egen stil. Den imponerer med det klassisk tidløse design der med sin moderne fortolkning, er resultatet af elegante, selvsikre kreationer. Mode til kvinder, som stiller store krav til stofkvalitet, forarbejdning og komfort. Hvert klædningsstykke fra sweater til frakke lever op til disse krav. I den lille, fine kollektion findes tidløst smukke sæt og basisstykker, som nemt kan kombineres med hinanden.

Mærkefilosofi
Fadenmeister repræsenterer det tidløse og det moderne. Understatement og subtil værdi er i fokus i kollektionen i samme grad som kvalitet. Fadenmeister Berlin anvender næsten udelukkende naturgarner som silke, kaschmir og ren uld. Syntetiske garner anvendes kun, hvis de tjener til at forbedre kvalitetens specifikke egenskaber. Vores designerlabel samarbejder med de bedste stofleverandører, der har mange års erfaring inden for luksusmode. Kreationerne bliver forarbejdet i små systuer i Europa, hvor der arbejdes efter håndværksmæssige traditioner.

Historie
Det lille designerteam omkring Fadenmeister har fundet sammen i Berlin - her forenes den fælles ambition at skabe diskret mode. Mode til kvinder, som har deres egen stil og er selvbevidste. Da vi kun fremstiller i små styktal garanteres ikke blot Fadenmeister Modes eksklusivitet, men kunderne sikres også deres individuelle stil.

Fadenmeister Berlin fadenmeister Berlin Fadenmeister Berlin
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text