Eterna

Eterna skjorter og bluser er overbevisende med deres førsteklasses forarbejdning. De er både til klassiske forretningsbrug og afslappet Casual Look.

Eterna

(16 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

ETERNA: Specialist i strygefri skjorter og skjortebluser.

Eterna skjorter og skjortebluser fås ikke blot i en fremragende kvalitet. Mere ... De fås også i forskellige pasformer og stile. Dermed finder enhver en skjorte eller skjortebluse, der passer i smagen. Blackline skjorteserien har en klassisk bekvem pasform. De egner sig især til forretningslooket. Blueline serien er derimod til ukomplicerede skjorter til fritid. Redline udmærker sig med sin unge, smalle silhouet. Silverline er endelig skjorter og skjortebluser i udsøgt kvalitet. I denne serie bruges kun de fineste garner og luksuriøse stoffer.

Mærkefilosofi
Eterna betyder elegant strygelet businessmode i bedste forarbejdningskvalitet. I hver herre- og dameskjorte kan man mærke perfektionen. For at leve op til Eternas høje krav anvendes kun den eksklusive "swiss + bomuld" af højeste kvalitet til herre- og dameskjorter. Hermed sikres en unik kvalitet, som firmaet er kendt for.

Historie
Brødrene Königsberg fra Wien opfandt i 1863 den halvstive krave af patenteret dobbeltstof, og dermed var mærket Eterna født. i 1927 åbnedes en ny afdeling i Passau. Med lanceringen af kvalitetsmærket Eterna Excellent kom det internationale gennembrud endelig i 1981. Eterna Excellent består i dag af fire linjer med forskellig pasform og udførelse. Siden 2000 har alle produkter været forsynet med det fornemste økomærke for tekstiler "Øko-Tex standard 100 plus". Det står for miljøvenlig produktion og overholdelse af virksomhedens produktionsprocess.

Eterna Eterna Eterna
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text