Escada

Escada Fashion er designermode i høj kvalitet til den selvbevidste kvinde. Med sine kollektioner tilbyder Escada mode fra det glamourøse til det sporty.

Escada

(8 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

ESCADA: Mode med glamour og sanselig elegance

Escada betyder glamourøs og elegant ung mode. Mere ... Derfor er Escada ikke blot favorit hos topmodeller og filmstjerne. Enhver, der søger en elegant kjole til den store optræden, finder den hos Escada. Ud over glamurøs aftenmode tilbyder Escada elegant businessmode og sporty tøj til hverdagen. I alle linjer og kollektioner anvendes ædle materialer som silke, kaschmir eller kalveskind. Dynamiske kvinder, der elsker afslappet mode er målgruppen for Escada Sport. Escada Sport udmærker sig med moderne understatement, ungdommelighed og en afslappet, ukompliceret stil. Med sengetøj og duge samt frottévarer fra Escada Home får man nu også cool elegance i sit eget hjem.

Mærkefilosofi
Målet for Escadas grundlægger Margaretha Ley var en demokatisering af haute couture. Kreativ designermode i ædle stoffer med fremragende pasform skulle være opnåeligt til fornuftige priser. Det er stadig Escada Fashions credo. Alle kollektionsdele er afstemt efter hinanden og kan kombineres perfekt. Escada er i dag ung mode til modebevidste kvinder. Den forener cool glamour, sensuel kvindelighed og moderne elegance.

Historie
Den svenska topmodel Margaretha Ley grundlagde i 1976 Escada sammen med sin mand. Escada Fashion gør indtryk på modeverdenen med raffineret mønstermiks, præget skind og opulente broderier. Og for sine strikdesigns modtager Escada Fashion endog designpriser. I 1994 skete der en foryngelse af mærket med den kreative chef Brian Rennie. Nu viser det sig endnu lækrere og med moderne understatement.

Escada Escada Escada
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text