Persondatapolitik

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • email-adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Peter Hahn AS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Vi garanterer, at overførslen af dine oplysninger sker sikkert. Vores webserver krypterer alle dine personlige data som fx navn, adresse og betalingsoplysninger via SSL. Disse data kan derfor ikke læses af uvedkommende.Oplysninger afgivet til www.peterhahn.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Som registreret hos Peter Hahn AS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Peter Hahn AS via e-mail: service@peterhahn.dk.

Den dataansvarlige hos PETER HAHN er Thomas Ulrich.

Cookies

Vi vil gerne have, at det skal være en god oplevelse at besøge internetsiden www.peterhahn.dk, og at det skal være sjovt at shoppe hos os. Derfor har vi udviklet en behagelig brugeroplevelse, som giver dig individuelle tips om aktuelle produkter og tilbud, som kunne være interessante for netop dig. For at optimere din oplevelse anvender vi bl.a. såkaldte cookies på vores internetside.

Logstatistik:

Logstatistik bruges på www.peterhahn.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På www.peterhahn.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Webtracking en retargeting

Vi indsamler og undersøger - helt anonymiseret - information om de besøgendes adfærd på vores hjemmeside til forbedring af brugervenligheden på vores onlinebutik og til brug for personaliserede produktanbefalinger. Til dette formål anvendes informationsteknologi fra Criteo SA, Google Inc, Econda GmbH, Sociomantic labs GmbH, Sociomatic, Rocket Fuel, Performance Advertising, intelliAd Media GmbH, Affilinet GmbH, Tradedoubler, Yahoo, Appnexus og Tradetracker. Du kan vælge at blokere for denne anonymiserede analyse af din adfærd på hjemmesiden ved at trykke på deaktiveringslinket hos Criteo SA, Google Inc, Econda GmbH, Sociomantic labs GmbH, Sociomatic, Rocket Fuel, Performance Advertising, intelliAd Media GmbH, Affilinet GmbH, Tradedoubler, Yahoo, Appnexus og Tradetracker.
Criteo, Econda, Sociomantic, Rocket Fuel, Performance Advertising, IntelliAd, Affilinet, Tradedoubler Appnexus Yahoo Tradetracker

Sammenstilling af anonyme brugerprofiler til webanalyse. På denne hjemmeside indsamler og gemmer Appnexus og Yahoo data ved hjælp af informationsteknologi fra Criteo. På grundlag af disse data kan der sammenstilles brugerprofiler under pseudonym. Disse brugerprofiler hjælper med til at analysere de besøgendes adfærd, således at vi løbende er i stand til at forbedre de relevante tilbud. Til dette formål gøres der brug af cookies. Det er små tekstfiler, der gemmes lokalt i cachehukommelsen i den besøgendes webbrowser. Cookies sørger for, at webbrowseren bliver genkendt ved et følgende besøg på hjemmesiden. De indsamlede data sammenstilles ikke med pseudonymets personlige data, uden at der først er givet utrykkelig tilladelse hertil. Du kan til enhver tid blokere indsamling og opbevaring af data til webanalyse. Klik i så tilfælde på: Appnexus og Yahoo.
Appnexus og Yahoo.

Denne hjemmeside bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google Inc. ("Google"). Google Analytics anvender såkaldte 'cookies ', tekstfiler, der bliver gemt på din computer og som gør det muligt at analysere, hvordan du bruger den pågældende hjemmeside. De indsamlede data med hensyn til din brug af hjemmesiden overføres sædvanligvis til en server hos Google i USA. I tilfælde af aktivering af 'skjult IP-adresse' på den pågældende hjemmeside, bliver din IP-adresse inden for EU's medlemslande og andre lande, der har økonomiske og handelsmæssige forbindelser med EU, først afkortet af Google. Kun undtagelsesvis vil hele IP-adressen blive sendt videre til en Google-server i USA, hvorefter den afkortes der. Google bruger - på hjemmesideejerens foranledning - disse oplysninger til en analyse af dit brug af hjemmesiden, til at sammenstille rapporter om de generelle hjemmesideaktiviteter, samt skaffe oplysninger om andre relevante tjenester i forbindelse med brugen af hjemmesiden og internettet. Den af din browser (i forbindelse med Google Analytics) oplyste IP-adresse bliver ikke kombineret med andre oplysninger fra Google. Du kan indstille din browser således, at du afviser lagring af cookies. Vi gør dog opmærksom på, at du så muligvis ikke kan gøre brug af alle hjemmesidens funktioner. Derudover kan du også forhindre, at de lagrede cookies indsamler oplysninger om din brug af hjemmesiden (blandt andet din IP-adresse) og sender dem til Google til videre bearbejdning. Download og installer i nedenstående link den dertil egnede browser-plug-in: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=dk

I forbindelse med marketingsformål og til forbedring af denne hjemmeside indsamles og gemmes der data med teknologi fra econda GmbH (www.econda.de). På grundlag af disse data kan der sammenstilles brugerprofiler under pseudonym. Til dette formål gøres der brug af cookies, der sørger for, at det er muligt at genkende den besøgendes webbrowser. Vi kombinerer aldrig brugerprofiler med pseudonymbærerens data uden utrykkelig tilladelse fra den besøgende. For eksempel bliver IP-adresser altid gjort ugenkendelige, så snart man besøger hjemmesiden. Herved er det ikke muligt at sammenstille brugerprofildata og IP-adresser. Besøgende på denne hjemmeside kan til enhver tid trække deres tilladelse til dataregistrering- og opbevaring tilbage.
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text