Telefonisk bestillingsservice: 70 11 04 04
14 dages fortrydelsesret
Køb på faktura

Persondatapolitik

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • email-adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Peter Hahn AS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Vi garanterer, at overførslen af dine oplysninger sker sikkert. Vores webserver krypterer alle dine personlige data som fx navn, adresse og betalingsoplysninger via SSL. Disse data kan derfor ikke læses af uvedkommende.Oplysninger afgivet til www.peterhahn.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Som registreret hos Peter Hahn AS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Peter Hahn AS via e-mail: service@peterhahn.dk.

Den dataansvarlige hos PETER HAHN er Christian Volkmer.

Cookies

Vi vil gerne have, at det skal være en god oplevelse at besøge internetsiden www.peterhahn.dk, og at det skal være sjovt at shoppe hos os. Derfor har vi udviklet en behagelig brugeroplevelse, som giver dig individuelle tips om aktuelle produkter og tilbud, som kunne være interessante for netop dig. For at optimere din oplevelse anvender vi bl.a. såkaldte cookies på vores internetside.

Logstatistik:

Logstatistik bruges på www.peterhahn.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På www.peterhahn.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Denne hjemmeside bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google Inc. ("Google"). Google Analytics anvender såkaldte 'cookies ', tekstfiler, der bliver gemt på din computer og som gør det muligt at analysere, hvordan du bruger den pågældende hjemmeside. De indsamlede data med hensyn til din brug af hjemmesiden overføres sædvanligvis til en server hos Google i USA. I tilfælde af aktivering af 'skjult IP-adresse' på den pågældende hjemmeside, bliver din IP-adresse inden for EU's medlemslande og andre lande, der har økonomiske og handelsmæssige forbindelser med EU, først afkortet af Google. Kun undtagelsesvis vil hele IP-adressen blive sendt videre til en Google-server i USA, hvorefter den afkortes der. Google bruger - på hjemmesideejerens foranledning - disse oplysninger til en analyse af dit brug af hjemmesiden, til at sammenstille rapporter om de generelle hjemmesideaktiviteter, samt skaffe oplysninger om andre relevante tjenester i forbindelse med brugen af hjemmesiden og internettet. Den af din browser (i forbindelse med Google Analytics) oplyste IP-adresse bliver ikke kombineret med andre oplysninger fra Google. Du kan indstille din browser således, at du afviser lagring af cookies. Vi gør dog opmærksom på, at du så muligvis ikke kan gøre brug af alle hjemmesidens funktioner. Derudover kan du også forhindre, at de lagrede cookies indsamler oplysninger om din brug af hjemmesiden (blandt andet din IP-adresse) og sender dem til Google til videre bearbejdning. Download og installer i nedenstående link den dertil egnede browser-plug-in: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=dk

AdClear-kampagne-tracking

Vi anvender tjenesteydelser fra AdClear GmbH ('AdClear') til at indsamle statistiske data til kampagnetracking, så vi kan optimere vores udvalg efter kunderne. Til dette formål anvendes der såkaldte 'cookies', som er små tekstfiler, der gemmes på din computer). Dataene registreres udelukkende i anonymiseret form. Der sendes ikke personlige data til AdClear. AdClear GmbH er certificeret inden for databeskyttelse på området kampagnetrackingsystemer.

Afvisning af lagring af data

I henhold til §15 i den gældende udgave af den tyske telemedielov har du som gæst på vores internetsider ret til at sige nej tak til, at dine (anomymiserede) brugerdata gemmes, også i fremtiden.

AdClear-kampagnetracking

Du kan afvise at give samtykke til registrering af dine data til AdClear-kampagnetracking. På domænet www.peterhahn.dk vil det generere en cookie ved navn 'adclearoptout'. Din afvisning af samtykke gælder, så længe du ikke sletter denne cookie.

En cookie gælder for det nævnte domæne, for en enkelt browser og bruger af en computer. Hvis du går ind på vores hjemmeside via flere computere og browsere, skal du derfor afvise at give samtykke til lagring af dine data på hver enhed og i hver browser.

AdClear-kampagnetracking

opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text