Chantelle

En Chantelle bh giver en enkel udstråling og optimal støtte og komfort. Kærlighed til detaljen gør hver bh noget helt specielt.

Chantelle

(13 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

CHANTELLE: Fransk inspireret Dessous

Chantelle betyder fransk Chic. Dessous udstråler enkelthed, elegance og selvsikkerhed. Mere ... Det er Dessous til kvinder, som er sig deres kvindelighed bevidst og vil understrege den. Chantelle bh er flatterende med tidløst og enkelt design. Feminine og moderigtige detaljer som applikationer, tylindsatser og broderi tilsætter Dessous en 'je ne sais quoi'. Chantelle har undertøj til hver dag, men også sensuelt og forførende Dessous. Linjen Basis Invisible er ideel til hverdagsbrug og usynlig under kjolen. Serien Rive Gauche er derimod både behagelig og forførende - takket være de bløde og meget flade kniplinger.

Mærkefilosofi
I Chantelle forenes det håndværksmæssige med det moderne, feminine design. Resultatet er eksklusive Dessous, som genspejler tidløs Chic fra Paris. I alle Chantelle bh'er er pasformen allervigtigst. Komfort og perfekt støtte sikres af innovative materialer og skålteknikker. En trusse fra Chantelle er altid perfekt afstemt med en bh. Det giver et harmonisk helhedsindtryk.

Historie
I 1876 opfinder Monsieur Garnichon en komfortabel panty som alternativ til det stive korset. I pantien anvendes en ny teknik til fremstilling af elastiske strikvarer til dameundertøj. Disse afløses i 1950 af det sarteste tyl - og mærket Chantelle er født. Garnichons evne til fornyelse præger den videre succeshistorie: i 1960 fremstillede firmaet den første Chantelle bh, i 1970 fulgte så de første støbte bh'er. De ydede perfekt støtte til bysten og giver den samtidig en naturlig form. Endnu i dag indsætter man nye materialer og arbejder fortsat med at gøre komforten bedre.

Chantelle Chantelle Chantelle
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text