Bugatti

Bugatti betyder elegant, stilfuld og luksuriøs herremode. Den henvender sig til modebevidste mænd, som dyrker deres egen personlige stil.

Bugatti

(24 Varer)
Kategorier

 Filtrer artikelliste

Vores tip: Brug filtermulighederne for at forfine din søgning.

Vælg visning

   

BUGATTI: Luksuriøs herremode med europæisk livsstil.

Bugatti er stilfuld, moderne herremode til job og fritid. Mere ... Udstråler eksklusivitet, luksus og elegance. De totalt gennemtænkte kollektioner omfatter sporty beklædning til fritiden, elegante jakkesæt, jeans, accessories og sko. Der er plads til et individuelt stilmiks, som er passer til europæisk mangfoldighed. Engelsk chik, fransk elegance, tysk korrekthed, skandinavisk afslappethed og italiensk temperament forenes i mode fra Bugatti. Bugatti herremode findes i de klassiske farver sort, grå og brun, men også i sæsonens trendfarver. Det giver et spændende spil med farver og stil, så der opstår kombinationer fra det klassiske til det trendy.

Mærkefilosofi
Hos Bugatti har lidenskaben for mode altid været synlig. Den moderne tidsånd forenes med tradition, hvilket udtrykkes i modens formsprog. Men Bugatti viser også sans for udvikling. Et tæt samarbejde med Gore-Tex om at forene de høje krav til design og funktionalitet. Således opstår der nye, innovative materialer til Bugattis herremode. De viser sig ikke blot frem i funktionelt fritidstøj, men også i smart forretningshabitter og skjorter.

Historie
Mærket Bugatti er en del af familiefirmaet Brinkmann, grundlagt i 1947. Dunjakker gav markedsgennembrud i 1980. I dag har Bugatti succes internationalt og er udtryk for europæisk livsstil. Selv om Bugatti er et tysk modefirma, er navnet italiensk. Det skyldes et rent tilfælde: Den tidligere marketingschef Klaus-Jürge Möler sad og bladede i Milanos telefonbog, og faldt over navnet Bugatti. Det syntes han så godt om, at han valgte det til den nye label.

Bugatti Bugatti Bugatti
opad
 
Du har lagt denne vare i indkøbskurven
text